Työnjohtaja, Avain-Asema Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Perinteikäs ja vakaasti kasvava lukitus- ja turvatekniikkayritys Avain-Asema Oy hakee riveihinsä työnjohtajaa johtamaan lukkoseppien ja turvalaiteasentajien päivittäistä asennustyötä. Työ tehdään arkisin toimistoaikoina liikkeessämme Helsinginkadulla.
Työssäsi tulet vastaamaan asentajien asennustyön päivittäisestä resursoinnista, otat vastaan huoltotilauksia ja asiakaspalvelupyyntöjä sekä toimit linkkinä asiakkaidemme ja muun henkilökuntamme välillä. Työsi on hektistä ja vaatii hyvää pelisilmää, koska haluamme täyttää asiakkaidemme toiveet lyhyelläkin varoitusajalla.
Haemme tehtävään ennen kaikkea oikeaa henkilöä, eikä tehtävään ole koulutusvaatimusta. Tästä huolimatta alla olevat taidot ovat eduksi tehtävässä menestymiseen:

Aiempi kokemus lukitus- ja turva-alasta:
Kokemuksesi voi olla vastaavista tehtävistä, asennustyöstä, tai vaikka projektimyynnistä, kunhan sinulta löytyy tietotaito tuotteista ja työvaiheista.

Kyky sietää painetta:
Työssäsi tulee välillä hetkiä, jolloin päätöksiä pitää tehdä lyhyessä ajassa ja kovan paineen alla. Asiakkaidemme tyytyväisyys on päätöksenteossa aina etusijalla.

Perusymmärrys liiketoiminnasta:
Työnjohtajana olet suuressa roolissa kannattavan liiketoiminnan harjoittamisessa. Työnjohtajana myös hinnoittelet asennustyötä ja tuotteita tarvittaessa.

Kohtuulliset tietotekniset taidot:
Pärjäät tietokoneen kanssa. Käytettävät ohjelmat ovat pääasiassa MS Office -sovelluksia ja vastaavia.

Nuhteeton tausta:
Työsi edellyttää poliisin myöntämää turvasuojaajakorttia. Jos Sinulla ei ole turvasuojaajakorttia se haetaan työsuhteen alussa.

Tarjoamme valitulle henkilölle kiinnostavan työnkuvan, kannustavan palkkauksen, puhelinedun ja lupauksen, ettei yksikään työpäivä ole edellisen kaltainen. Jos viihdyt toiminnan keskellä ja tulet toimeen ihmisten kanssa tämä työ on Sinua varten. Hae heti, sillä haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Hae työpaikkaa osoitteesta