Opettaja, ammatillinen koulutus, Peimarin koulutuskuntayhtymä
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
PEIMARIN KOULUTUSKUNTAYHTYMÄ - AMMATTIOPISTO LIVIA

Ammattiopisto Livia on Kaarinassa, Paimiossa ja Paraisilla toimiva noin 1000 opiskelijan oppilaitos (www.livia.fi.).

TERVEYDENHUOLLON AINEIDEN OPETTAJA

Ammattiopisto Livian Kaarinan toimipiste (sosiaali- ja terveysala) kouluttaa tulevia hoito-alan ammattilaisia (lähihoitaja, hoiva-avustaja) ja hakee 1.8.2024 - 31.7.2025 määräaikaiseen työsuhteeseen päätoimista tuntiopettajaa.

Terveydenhuollon aineiden tuntiopettajaa

Tehtävään valittavalta edellytämme hyviä vuorovaikutus-, tiimi- ja työyhteisötaitoja. Edellytämme soveltuvaa, ylempää korkeakoulututkintoa sekä työkokemusta alalta. Kokemus ammatillisesta opetus- ja ohjaustyöstä sekä opetusteknologian ja verkkopedagogiikan osaamisesta katsotaan eduksi. Myös kokemus vieraskielisten opiskelijoiden opettamisesta katsotaan eduksi.

Sinulla on edellytys menestyä työtehtävässä, jos sinulta löytyy itsenäistä ja joustavaa työotetta, ja motivoidut monipuolisesta tehtävänkuvasta ja sinulle mahdollisesti uusista tehtävistä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusehdoista annetun asetuksen 986/1998 (muutettu 1150/2017) koskevien säännösten mukaan.

Palvelussuhteen ehdot määräytyvät Kunnallisen opetushenkilöstön virka- ja työehtosopimuksen mukaisesti (OVTES C Liite 1 vuosityöaika).

Kirjalliset hakemukset tulee toimittaa 10.5.2024 mennessä osoitteeseen hr@livia.fi. Hakijoita voidaan haastatella jo hakuaikana.

Lisätietoja antaa

Markku Hirvonen

tiiminvetäjä, monimuototiimi

markku.hirvonen@livia.fi

puh. 050 373 2757
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:maria.luoma-aho@livia.fi