Taksinkuljettaja (osa-aikainen), TSW Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme innokasta ja kuljetusalalla toimimisesta kiinnostunutta henkilöä vahvistamaan osaavaa ja kasvavaa joukkoamme. Yrityksemme on omistautunut tarjoamaan ensiluokkaista palvelua asiakkaillemme, ja etsimme yksilöä, joka jakaa intohimomme.
Voit olla jo kokenut kuljettaja tai tämä voi olla ensimmäinen askeleesi urallasi. Se, mitä odotamme työntekijöiltämme on, että osaat suomea riittävällä tasolla, jotta voit palvella asiakkaita sujuvasti; täysin virheetöntä kielioppia emme vaadi. Lisäksi sinulla on vähintään vuoden voimassa ollut suomalainen ajokortti. Taustasi on nuhteeton ja toivomme myös positiivista asiakaspalveluasennetta.

Työpäiväsi alkaa Hakaniemen metroaseman vieressä olevalta talliltamme, mutta työaikasi voi vierähtää missä tahansa pääkaupunkiseudulla.
Tarjoamme mahdollisuuden ajaa Suomen tunnetuimman ja käytetyimmän taksialan toimijan välityksessä (TaksiHelsinki), ilmaisen koulutuksen tarvittaviin lupiin, kilpailukykyisen provisiopalkkauksen, mukavan ja rennon työilmapiirin, laadukkaan ajokaluston sekä mahdollisuuden joko vakituiseen tai osa-aikaiseen työsuhteeseen aamu- tai iltavuorossa.

Heräsikö kiinnostuksesi? Jätä hakemuksesi ja keskustelemme kanssasi mielellämme lisää ja tarkemmin.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:rekrytointi.tswgroup@gmail.com