Varhaiskasvatuksen opettaja, esiopetusta täydentä, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Kiinnostaako sinua digitaalisten työkalujen hyödyntäminen varhaiskasvatuksessa? Haluatko työskennellä kokeilevassa ilmapiirissä, jossa kehittymistäsi tuetaan laajoilla koulutusmahdollisuuksilla?

Haemme varhaiskasvatuksen opettajaa vakinaiseen tehtävään Mankkaanpuron esiopetukseen ja täydentävään varhaiskasvatukseen. Yksikkösi sijaitsee Mankkaanpuron koululla kuuluen 1.6. alkaen Pohjois-Tapiola-Purola-Mankkaanpuron esiopetusta täydentävä varhaiskasvatus -kokonaisuuteen.

Yksikössämme näkyvät vahvasti hyvän huomaaminen, yhteistyön korostaminen ja positiivinen pedagogiikka. Meille on tärkeää, että kaikkien vahvuudet tulevat huomatuiksi ja käyttöön.
Jos nämä asiat saavat myös sinut innostumaan, sovit meille erinomaisesti.

Tehtäväsi:
Varhaiskasvatuksen opettajana huolehdit tiimisi kanssa esiopetussuunnitelman mukaisesta toiminnasta ja ryhmäsi pedagogiikasta. Tärkeä osa työtäsi on yhteistyö koulun esiopettajien, tiimisi ja vanhempien kanssa. Yhteistyössä muiden varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen työntekijöiden kanssa huolehdit siitä, että jokainen lapsi saa vahvuutensa esille. Tässä työssä pääset toteuttamaan monipuolista pedagogiikkaa.

Tuleva tiimisi:
Työskentelet Mankkaanpuron koulun esiopetuksessa ja täydentävässä varhaiskasvatuksessa. Lähimmiksi työkavereiksesi saat toisen varhaiskasvatuksen opettajan sekä kaksi varhaiskasvatuksen lastenhoitajaa molemmissa ryhmissä ja kaksi esiopettajaa esiopetustoiminnan ajaksi.

Tarjoamme sinulle mentorointiohjelmamme tuen aloittaessasi varhaiskasvatuksen opettajan työt. Mentorointiryhmän tuella espoolainen varhaiskasvatus tulee sinulle tutuksi ja opit tunnistamaan omat vahvuutesi ja osaamisesi. Samalla saat aineksia omaan ammatilliseen kasvuun ja työhyvinvointiin. Pääset keskustelemaan kokeneen mentorin kanssa uran alkuvaiheeseen liittyvistä iloista ja haasteista, ja tutustut myös muihin varhaiskasvatuksen opettajina aloitteleviin kollegoihin.

Työpaikan nimi ja osoite: Mankkaanpuron koulu, Vanhan-Mankaantie 17, 02180 Espoo
Työaika: 38 h 15 min/viikko
Tehtävä on vakinainen.

Käsittelemme hakemuksia ja haastattelemme hakijoita jo hakuaikana. Teemme valinnan heti kelpoisen, tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä. Haethan tehtävää mahdollisimman pian!

Kelpoisuusvaatimus: Varhaiskasvatuslain (540/2018) mukainen kelpoisuus. Vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy varhaiskasvatuksen opettajan koulutus, tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto (varhaiskasvatus). Haussa huomioidaan myös juuri valmistuvat varhaiskasvatuksen opettajat.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.

Arvostamme kykyä kohdata lapset ja heidän vanhempansa yksilöllisesti, arvostavasti ja sensitiivisesti.

Tervetuloa joukkoomme kasvattamaan vastuullista ja välittävää uutta sukupolvea!

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea! Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Jos sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1007-24/fi_FI