Koulunkäynninohjaaja, Jousenkaaren koulu, Espoon kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 22.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Jousenkaaren koulu on yli 400 oppilaan alakoulu Espoon Tapiolassa. Toimimme uudessa vuonna 2022 valmistuneessa koulurakennuksessa Tapiolan urheilupuiston ja metroaseman läheisyydessä. Jousenkaaren koulussa on yleisopetuksen lisäksi musiikkipainotteiset luokat vuosiluokalla 3-6, valmistavan opetuksen luokka sekä alueellinen erityisluokka. Koulussamme arvostetaan kulttuuria, kieliä sekä kestävää kehitystä. Jousenkaaren henki ja yhteisöllisyys näkyy oppilaiden osallisuutena arjen toimissa ja mukavina yhteisinä juhlahetkinä.

Koulun nimi ja osoite: Jousenkaaren koulu, Palloilutie 5, 02120 Espoo
Työaika: Viikkotyöaika voi vaihdella vuosittain avustajapalveluihin käytettävän resurssin perusteella. Vähintään 21 h/viikko, jolloin palkka on 1230,06 €/kk. Työnteko ja palkanmaksu ovat keskeytyneenä enintään 10 viikkoa vuodessa koulutyön keskeytysten aikana. Keskeytysaika määritellään vuosittain.
Tehtävä on vakinainen.

Kelpoisuusvaatimus: Koulunkäyntiavustajan ammattitutkinto tai muu soveltuva erikseen määritelty koulutus.

Tehtävässä edellytetään taitoa toimia lapsiryhmän ohjaajana.

Tehtävään valittavan on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6.2 §:n tarkoittama rikosrekisteriote.

Arvostamme riittävää suomen kielen taitoa, lapsilähtöisyyttä, yhteistyökykyä, positiivista työotetta sekä kykyä työskennellä monipuolisesti erilaisten lapsiryhmien kanssa. Arvostamme myös diabetesosaamista.

Espoossa jokaisella työpäivälläsi on merkitys: parannat kaupunkilaisten arkea!

Arvostamme osaamistasi ja kannustamme sinua ylläpitämään ja kehittämään ammattitaitoasi. Mahdollistamme sen tarjoamalla monipuolista täydennyskoulutusta, ja tuemme esimerkiksi suomen kielen opiskelua. Tarjoamme myös hyvät henkilöstöedut (mm. lounas-, liikunta- ja työmatkaetu sekä apua vuokra-asunnon hankintaan). Olemme sitoutuneet toteuttamaan työyhteisössämme yhdenvertaisuutta ja monimuotoisuutta. Haluamme, että meillä työskentelee niin eri-ikäisiä ja eri sukupuoliin kuin eri kieli-, kulttuuri- ja vähemmistöryhmiin kuuluvia ammattilaisia.

Mikäli sinulla on kysyttävää tehtävästä, ole yhteydessä lisätietojen antajaan. Mikäli sinulla on erityistarpeita liittyen esim. työpaikan esteettömyyteen tai olosuhteisiin, voit myös lähettää kysymyksesi keha.rekrytointi@espoo.fi. Selvitämme asian paljastamatta henkilöllisyyttäsi.

Lue työstä, jolla on merkitystä: https://www.esitteemme.fi/espoonrekry/MailView/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/ESPOO-03-1023-24/fi_FI