Varhaiskasvatuksen opettaja, 2 tehtävää, Pohjoisk, Rauman kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen opettajana tuet ja ohjaat esiopetusikäisten lasten kasvua ja kehitystä sekä tuet kokonaisvaltaista hyvinvointia. Teet yhteistyötä työyhteisösi jäsenten ja lasten huoltajien kanssa päivittäin. Vastaat varhaiskasvatussuunnitelman tai esiopetussuunnitelman perusteiden mukaisen kasvatuksen, opetuksen ja hoidon kokonaisuuden suunnittelusta, toiminnan suunnitelmallisuuden ja tavoitteellisuuden toteutumisesta sekä toiminnan arvioinnista ja kehittämisestä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Hakemukseen on liitettävä jäljennös kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta. Huomioimme 30.6.2023 mennessä kelpoisuuden saavuttavat hakijat (valintapäätös on ehdollinen, kunnes kelpoisuuden osoittava todistus on esitetty).

Tehtävissä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkka- ja palvelussuhdeasiat määräytyvät OVTES:n mukaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Tehtävät ovat kaupunkikohtaisia ja ne saattavat vielä tulla hoidettaviksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Valittujen on toimitettava nähtäväksi ennen tehtävän vastaanottamista rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja rikostaustaotteesta ja sen tilaamisesta osoitteessa:
https://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/palvelut/rikosrekisteriote/rikostaustaotelastenkanssatoimimiseen.html
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/RAU-25-82-24/fi_FI