Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Tenavakallion p, Rauman kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen lastenhoitajana huolehdit lasten hoidosta, huolenpidosta ja kasvatuksesta. Teet yhteistyötä työyhteisösi jäsenten ja lasten huoltajien kanssa päivittäin. Sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot, omaat kyvyn havainnoida lasta yksilönä ja ryhmässä sekä osaat ottaa huomioon lapsen tarpeet arjessa.

Tenavakallion päiväkoti on kaksiryhmäinen päiväkoti Raumalla. Se sijaitsee Lensunkallion alueella lähellä kaunista Äyhönjärven eteläosan ulkoilumaastoa. Pienen päiväkotimme vahvuutena on se, että meillä kaikki lapset sekä aikuiset ja huoltajat tuntevat toisensa ja sisarukset saavat olla lähellä toisiaan. Pidämme tärkeänä sitä, että lapsi saa erilaisia elämyksiä ja kokemuksia, tutustuu lähiympäristöön ja oppii ottamaan toiset huomioon.

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkka- ja palvelussuhdeasiat määräytyvät KVTES:n mukaan.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on varhaiskasvatuslain 540/2018 mukainen kelpoisuus. Hakemukseen on liitettävä jäljennös kelpoisuuden osoittavasta todistuksesta. Kelpoisuuden osoittavat alkuperäiset todistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Tehtävä on kaupunkikohtainen ja se saattaa vielä tulla hoidettavaksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Valitun on toimitettava nähtäväksi ennen tehtävän vastaanottamista rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja rikostaustaotteesta ja sen tilaamisesta osoitteessa:
https://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/palvelut/rikosrekisteriote/rikostaustaotelastenkanssatoimimiseen.html
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/RAU-25-95-24/fi_FI