Varhaiskasvatuksen opettaja, Nummen päiväkoti, Rauman kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Varhaiskasvatuksen opettajana tuet ja ohjaat lasten kasvua ja kehitystä sekä tuet kokonaisvaltaista hyvinvointia. Teet yhteistyötä työyhteisösi jäsenten ja lasten huoltajien kanssa päivittäin. Varhaiskasvatuksen opettajana vastaat varhaiskasvatussuunnitelman ja esiopetussuunnitelman perusteiden mukaisen kasvatuksen, opetuksen ja hoidon kokonaisuuden suunnittelusta, toiminnan suunnitelmallisuuden ja tavoitteellisuuden toteutumisesta sekä toiminnan arvioinnista ja kehittämisestä.

Kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) mukaan. Huomioimme 30.6.2024 mennessä kelpoisuuden saavuttavat hakijat (valintapäätös on ehdollinen, kunnes todistus kelpoisuudesta on esitetty).

Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Palkka- ja palvelussuhdeasiat määräytyvät OVTES:n mukaan.

Hakemus tulee jättää ensisijaisesti sähköisessä järjestelmässä (www.rauma.fi/rekry). Tehtävä on kaupunkikohtainen ja se saattaa vielä tulla hoidettavaksi toimialan sisäisin järjestelyin.

Valitun on toimitettava nähtäväksi ennen tehtävän vastaanottamista rikosrekisterilain (770/1993) 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikostaustaote.

Lisätietoja rikostaustaotteesta ja sen tilaamisesta osoitteessa:
https://www.oikeusrekisterikeskus.fi/fi/index/palvelut/rikosrekisteriote/rikostaustaotelastenkanssatoimimiseen.html
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/RAU-25-93-24/fi_FI