Määräaikainen tuntiopettaja Kauniaisten peruskoul, Kauniaisten kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme joukkoomme Kauniaisten peruskouluun, Kasavuoreen opetuspisteeseen (vl 7-9) nuorten kokonaisvaltaisesta oppimisen, kasvun ja hyvinvoinnin tukemisesta innostunutta tuntiopettajaa (oppilaanohjaus) määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 1.8.2024-31.5.2025. Määräaikaisuuden perusteena on määrätyn tehtäväkokonaisuuden hoitaminen. Kokonaistuntimäärä palvelussuhteen alkaessa on 12 vuosiviikkotuntia.

Tehtävään sisältyy oppilaanohjausta pääasiassa vuosiluokilla 8-9. Oppilaanohjaajana sinua odottaa paikka kolmen OPOn tiimissä.

Kasavuoren opetuspiste (360 oppilasta) ja Mäntymäen opetuspiste vl1-6 (470 oppilasta) muodostavat yhtenäisen suomenkielisen perusopetuksen Kauniaisissa. Oppilaslähtöisyys ja kaikkien kouluyhteisön jäsenten hyvinvointi sekä arvostava, ystävällinen kohtaaminen on meille tärkeää. Haluamme yhdessä tukea jokaisen oppilaan kasvua, oppimista ja hyvinvointia niin, että oppilas saisi perusopetuspolullaan vahvat juuret ja siivet omaan hyvää elämäänsä varten.

Tehtävän kelpoisuusvaatimuksena on opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus. Kelpoisuuden osoittavat todistukset liitetään työhakemukseen ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisessa työhaastattelussa.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa voidaan tätä tehtävää täytettäessä huomioida myös hakijat, joilta puuttuu muodollinen kelpoisuus.

Edellytämme erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävään valitun henkilön on esitettävä rikosrekisterilain mukainen rikosrekisteriote lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi (504/2002) ennen palvelussuhteen alkua.

Noudatamme tehtävässä neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Eduksi luemme kokemuksen vastaavasta tehtävästä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/595658/fi_FI