Biologian ja maantiedon lehtorin sijainen, Kauniaisten kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 21.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme joukkoomme Kauniaisten peruskouluun, Kasavuoren opetuspisteeseen (vl 7-9) Sinua, nuorten kokonaisvaltaisesta oppimisen, kasvun ja hyvinvoinnin tukemisesta innostunutta biologian ja maantiedon opettajaa (vakanssinumero 421034) määräaikaiseen palvelussuhteeseen ajalle 6.8.2024-31.5.2025. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus.

Kasavuoren opetuspisteessä on noin 360 oppilasta. Toimimme yhtenäisenä perusopetuksena Mäntymäen opetuspisteen (vl1-6) kanssa. Sinua odottaa monipuolista yhteistyötä innostuneella otteella tekevä työyhteisö. Tehtävääsi sisältyy myös toimiminen luokkataso- ja kehittämistiimeissä.

Peruskoulumme yhteisiä kehittämisteemoja ovat hyvinvointi, oppimisen tuki, kieli- ja kulttuuritietoisuus, yhteisopettajuus ja kestävän tulevaisuuden rakentaminen.

Oppilaslähtöisyys ja kaikkien kouluyhteisön jäsenten hyvinvointi sekä arvostava, ystävällinen kohtaaminen on meille tärkeää. Haluamme yhdessä tukea jokaisen oppilaan kasvua, oppimista ja hyvinvointia niin, että oppilas saisi perusopetuspolullaan vahvat juuret ja siivet omaan hyvää elämäänsä varten.

Kelpoisuusvaatimus: Opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/1998 mukainen kelpoisuus.
Kelpoisuuden osoittavat todistukset liitetään työhakemukseen ja alkuperäiset todistukset tulee esittää mahdollisessa työhaastattelussa.

Muodollisesti kelpoisten hakijoiden puuttuessa tämän tehtävän täyttämisessä voidaan huomioida myös hakijat, joilla ei ole muodollista kelpoisuutta.

Edellytämme tehtävään valittavalta erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävään valitun tulee esittää lasten ja nuorten kanssa työskenteleviltä vaadittava rikostaustan selvittämisestä annetun lain (504/2002) mukainen rikosrekisteriote ennen palvelussuhteen alkamista.

Sovellamme valinnassa neljän (4) kuukauden koeaikaa.

Eduksi luemme kokemuksen vastaavista työtehtävistä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/595642/fi_FI