Graafinen suunnittelija, Mainostoimisto HINKU
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 7.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
GRAAFINEN SUUNNITTELIJA / SUUNNITTELIJA

Haemme tiimiimme ammattilaista tai sellaiseksi hyvää vauhtia kehittyvää, joka taitaa erinomaisesti konseptisuunnitteluun. Intohimosi voi olla visuaalinen, ja myös verbaalinen, iloittelu vankalla brändihallinnalla. Erityisesti arvostamme kokemusta brändien luomisesta ja kehittämisestä sekä suunnittelusta digitaalisiin medioihin ja kampanjoihin.

Eduksi luemme, mikäli valokuvaat ja/tai suunnittelet ja toteutat erilaisiin tarpeisiin soveltuvia moderneja verkkopalveluita.

Olet itsenäinen toimija, jolla on halu olla osa avointa, iloista ja tiivistä tiimiä. Voit olla graafinen suunnittelija, AD tai web designer, me emme tarjoa tiettyä titteliä, vaan rooli ja työnimike räätälöidään osaamisen mukaan.

Tällä kertaa haemme tekijää ensisijaisesti Savonlinnaan, mutta huomioimme kaikki hakemukset.

Lähetä hakemuksesi, työnäytteesi, CV ja palkkatoiveesi osoitteeseen: jarmo@hinku.com

HINKU on luovien ratkaisujen mainostoimisto. Suhtaudumme ideoihin intohimolla. Meille jokapäiväistä herkkua ovat brändien rakentaminen ja hallinta, kampanjat, konseptit, strateginen suunnittelu sekä tehokkaat toteutukset. Projektimme painottuvat digitaalisiin ratkaisuihin ja perinteisen median taidamme myös, totta kai.

Toimimme valtakunnallisesti, etenkin Itä-Suomessa ja Helsingissä. HINKU on perustettu vuonna 1984.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:nhl@hinku.com