Laborantti, SYNLAB Suomi Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Tarjoamme henkilöstöllemme avoimen, kannustavan ja eteenpäin katsovan työskentely-ympäristön.

Etsimme nyt laboranttia keskuslaboratorioomme Helsinkiin huumaus- ja lääkeaineanalytiikan osastolle.

Tarjoamme vastuullisen roolin, dynaamisen yhteisön sekä hyvät työsuhde-edut. Pääset työskentelemään osana joustavaa ja mukavaa huipputiimiä, johon kuuluu laborantteja, analyytikoita ja kemistejä. Panostamme aktiivisesti työmme laatuun ja tiimimme kehittämiseen. Osastomme hyvä yhteishenki näkyy työkavereiden tukemisena ja arvostamisena. Tästä olemme saaneet hienot tulokset myös vuosittaisessa henkilöstötyytyväisyystutkimuksessa.

Laborantin työtehtäviin kuuluu huumaus- ja lääkeaineanalytiikka -osaston näytteiden preanalytiikkaa ja näytteiden esikäsittelyä. Työ tiimissämme on innostavaa ja vaihtelevaa. Saat luonnollisesti kattavan perehdytyksen tehtävään.

Keskuslaboratoriomme sijaitsee Kivihaassa Helsingissä hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

MIKSI SYNLAB?
SYNLAB on sekä Suomessa että Euroopan tasolla diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä pääset tekemään merkityksellistä työtä sekä yksilön että yhteiskunnan näkökulmasta. SYNLAB Suomen strategian ytimessä ovat asiakaskeskeisyys, laatu ja tyytyväinen henkilöstö. Panostamme erityisesti avoimuuteen, joustavuuteen ja hyvään esihenkilötyöhön. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu, hyvinvointietu, kattavat työterveyspalvelut sekä henkilökuntahinnat palveluistamme. Henkilökuntahinnoistamme hyötyvät myös perheenjäsenesi. Kerromme näistä aiheista mielellämme lisää.

MITÄ TOIVOMME SINULTA
Olet positiivinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen tiimipelaaja. Sinulla on kokemusta operatiivisesta työympäristöstä. Arvostamme erityisesti kokemusta kliinisestä diagnostiikasta. Eduksi luemme kokemuksen Lean-periaatteista ja jatkuvasta parantamisesta. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi laborantti, laboratorioanalyytikko tai bioanalyytikko.

Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä täytämme paikat heti sopivan henkilön löydyttyä. Hakuaika päättyy 12.5.2024.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.synlab.fi/laborantti-helsinki/