Varastotyöntekijä Vaasaan (Kesätyö), HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme moottoreiden, koneiden ja laitteiden osavalmistuksen parissa työskentelevälle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Varastotyöntekijä Vaasaan (Kesätyö)

Tehtävänkuva

Pääset työskentelemään tavaran vastaanottamisen ja lähettämisen parissa. Työ sisältää osaamisesi mukaan myös trukilla ajamista. Asiakasyrityksessämme työskennellään kahdessa vuorossa, joten odotamme sinulta vuorotyövalmiutta.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö mikäli omaat jo kokemusta varastotyöstä, sekä mahdollisesti erilaisten sisä- ja ulkotrukkien käsittelystä. Arvostamme Lemonsoft -järjestelmän tuntemusta, mutta se ei ole kuitenkaan edellytys tehtävässä onnistumiselle. Eduksesi katsomme logistiikka-alan koulutustaustan, sekä voimassa olevat työturvallisuus- ja trukkikortit.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen kesätyön vakavaraisessa asiakasyrityksessämme. Asiakasyrityksemme tarjoaa sinulle kattavan perehdytyksen, ja on valmis panostamaan ammattitaitosi kehittämiseen. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkaa työskentelyä joko tässä kyseisessä, tai jossakin toisessa HR Sataman asiakasyrityksessä kesän jälkeen. Tässä siis erinomainen mahdollisuus päästä kehittymään ammatillisesti vielä entistäkin paremmaksi logistiikkatyön parissa!

Kiinnostuitko

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan meille kokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Kesätyö

Sijainti: Vaasa

Työaika: 2-vuorotyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4050373-varastotyontekija-vaasaan-kesatyo