A la carte kokki, Rantaravintola Isabella, Click Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Palkkaus: 15-20€/t
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt a la carte kokkia määräaikaiseen työsuhteeseen Rantaravintola Isabellan hurmaavaan vesistö miljööseen. Rantaravintola Isabella on Vilppulankosken venesatamassa sijaitseva suosittu lounas- ja Á la carte ravintola.

Rantaravintola Isabellassa pääset tekemään monipuolista työtä osana huumorintajuista työporukkaa. Ihmisläheinen meininki, vilkas kesäsesonki sekä vapaus käyttää omaa luovuuttasi tuovat maustetta työpäiviin.

Toivomme sinulta vähintään vuoden kokemusta À la carte -kokin tehtävistä sekä vastuullista ja itseohjautuvaa asennetta työhösi. Toiveemme olisi myös, että pienen kiireen keskellä tehokkuutesi on supervoimasi. Sinun tulisi olla täysi-ikäinen ja suomenkielentaitoinen. Hygieniapassi vaaditaan.

Ravintola palvelee asiakkaitaan viikon jokaisena päivänä ja työvuorosi sijoittuvat kello 13-22 väliselle ajalle. Työtä on tarjolla ainakin 37,5h/vko.
Palkkaus on 15-20e/h, kokemuksen mukaan. Työssä sovellamme matkailu- ja ravintola-alan TES:iä.
Työt alkaisivat mahdollisimman pian ja kesto ainakin elokuun loppuun.
Kyseessä on vuokratyösuhde.

Oletko valmis hyppäämään mukaan tiimiin?
Hae tehtävään pian oheisesta linkistä https://www.click-hp.fi/hakemus/19705 tai lähettämällä hakemuksesi ja CV:si sähköpostilla Click Henkilöstöpalvelut Oy:n rekrytointikonsultti Johanna Ruopsalle. Osoitteeni on muotoa etunimi.sukunimi@click-hp.fi. Laitathan sähköpostin otsikoksi "Á la carte kokki, Rantaravintola Isabella". Kerro hakemuksessa osaamisestasi ja aikaisemmasta työkokemuksestasi. Annan mielelläni lisätietoja tehtävästä ja tavoitat minut puhelimitse arkisin klo 9:00-16:00 numerosta 050 411 2703.
Rantaravintola Isabellan toiveesta kaikki yhteydenotot suoraan Johannalle.
------------------------
www.isabellaravintola.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.click-hp.fi/hakemus/19705