Ravintolapäällikkö, Locale Pori Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 17.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintolapäällikkö

Ravintolapäällikön tehtävänä on johtaa ravintolan toimintaa kokonaisuutena ja varmistaa sen sujuva ja menestyksekäs toiminta. Päällikkö vastaa myös talouden suunnittelusta, henkilöstöhallinnosta sekä iltatilaisuuksien isännöinnistä ja ohjelman suunnittelusta.

Keskeinen tavoite ja merkitys:
Keskeinen tavoite on varmistaa ravintolan toiminnan tehokkuus ja kannattavuus sekä asiakastyytyväisyyden ylläpitäminen. Ravintolapäällikön merkitys on keskeinen ravintolan menestyksen ja maineen kannalta.

Tiimin odotukset rooliin:
Tiimi odottaa ravintolapäälliköltä selkeää johtajuutta, tehokasta resurssien hallintaa, motivoivaa esimerkkiä, asiakaspalveluhenkisyyttä ja kykyä ratkaista ongelmia nopeasti. Ravintolapäällikkö huolehtii talouden suunnittelusta ja henkilöstöhallinnosta sekä järjestää laadukkaita ilta tilaisuuksia.

Rooliin kuuluu:
- Ravintolan operatiivisen toiminnan johtaminen ja kehittäminen
- Talouden suunnittelu, budjetointi ja seuranta
- Laskujen hyväksyminen ja taloudellisen suorituskyvyn mittarit
- Työsuhteiden ylläpito, työsopimusten hallinta ja palkanmaksun sujuvuus
- Iltatilaisuuksien isännöinti ja ohjelman suunnittelu
- Ravintolan markkinoinnin ja myynnin kehittäminen
- Asiakaspalautteen käsittely ja toiminnan parantaminen sen perusteella

Rooliin ei kuulu:
- Epäasiallinen käytös henkilökuntaa tai asiakkaita kohtaan
- Talouden epärehellinen tai laiton hoitaminen

Raportointikäytännöt:
Säännölliset raportit ravintolan taloudellisesta suorituskyvystä, henkilöstön tilanteesta ja asiakastyytyväisyydestä. Raportit toimitetaan ravintolan omistajalle tai ylemmälle johdolle.

Roolin hoitaminen edellyttää:
Vahvaa johtamis- ja organisointikykyä
Taloudellista osaamista ja budjetointitaitoja
Hyviä vuorovaikutus- ja tiimityötaitoja
Kokemusta ravintola-alalta ja iltatilaisuuksien järjestämisestä
Kykyä toimia tehokkaasti ja rauhallisesti kiireisissä tilanteissa
Hyvää ongelmanratkaisukykyä ja päätöksentekotaitoja

Onnistumista mitataan:
Onnistumista mitataan ravintolan taloudellisen suorituskyvyn, asiakastyytyväisyyden, henkilöstön tilanteen ja iltatilaisuuksien onnistumisen kautta. Lisäksi voidaan arvioida ravintolan markkinointi- ja myyntitoimien tuloksia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:anna.vienonheimo@haacon.pro