Sairaanhoitaja Yli-Maarian Validia-taloon, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Palkkaus: 2923€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan yhdessä elämäsi tarinaa. Haemme sairaanhoitajaa Yli-Maarian Validia-taloon Turkuun.

Haluaisitko olla osana lämminhenkistä ja kodikasta työyhteisöä? Tule osaksi tiimiämme! Yli-Maarian Validia-talo on ympärivuorokautisen asumisen, kehitysvammaisten ja autismikirjon asukkaiden yksikkö. Maksamme yksikössä työskenteleville haastavan yksikön lisää, lisätietoja palkkauksesta ilmoituksen lopussa.

Talomme on 18-paikkainen ryhmäkoti kehitysvammaisille ja autismikirjon asiakkaille. Asunnot on jaettu neljään ryhmäkotiin ja jokaisella asiakkaallamme on oma asunto. Asiakkaillamme voi olla esimerkiksi vaikeuksia selviytyä itsenäisesti kotona, koulussa tai töissä, heillä voi olla käyttäytymisen haasteita, jumiutumista ja pakko-oireita ja erilaisia mielenterveydellisiä haasteita kuten masennusta tai ahdistuneisuutta. Yksikössämme hoidetaan vaativia ja erittäin vaativia kehitysvammaisia ja autismikirjon asiakkaita. Työkin siten on vaativaa, mutta töitä tehdään työryhmässä yhdessä: tukena on moniammatillinen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tiimi, jossa jokaisen ammattitaitoa ja osaamista arvostetaan. Meillä toimitaan asiakaslähtöisesti ja kannustetaan asiakkaitamme omannäköiseen elämään.

Turun Yli-Maariaan syksyllä 2022 avattu moderni yksikkö on hyvien kulkuyhteyksien päässä rauhallisella alueella. Työyhteisö on tiivis ja yksikkö palkittiin Vuoden 2023 Yksikkönä Validia-päivillä. Tutustu lisää yksikköömme ilmoituksen alla olevasta linkistä.

Sairaanhoitajan työtehtäviin kuuluu muun muassa lääkehoidosta vastaaminen, verkostoyhteistyö ja lääkärin kierroilla mukana olo. Sairaanhoitaja toimii hoitotyön asiantuntijana ja tarvittaessa perehdyttää ja kouluttaa muuta hoitohenkilökuntaa. Työ ei ole vain koneella istumista, vaan sairaanhoitaja osallistuu arjen tehtäviin yhdessä muun tiimin kanssa. Töitä tehdään yksikössämme kolmessa vuorossa, mutta sairaanhoitajan työt ovat arkityötä ja hakijan toiveesta riippuen joko pelkkää aamuvuoroa tai aamu- ja iltavuoroa. Kehitysvamma-alan tuntemus ja kokemus sekä autismityön tai neuropsykiatrinen osaaminen katsotaan eduksi, kerrothan osaamisestasi hakemuksessa. Työssä tarvitaan hyvää suomen kielen taitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja. Tehtävään haetaan valmistunutta sairaanhoitajaa (tai vastaava AMK-tutkinto. Tarjoamme vakituisen ja kokoaikaisen työn, joka alkaa sopimuksen mukaan. Otamme myös huomioon lähestyvän kesän ja mahdollisen lomatoiveesi.

Vastaamme mielellämme kysymyksiisi! Voit olla yhteydessä rekrytointiimme arkisin puh. 044 4784577 tai rekry@validia.fi.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan sekä haastavan yksikön lisän
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta, työsuhdepolkupyöräedun sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia
- Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta kehitysvammatyötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Sairaanhoitajan tai terveydenhoitajan tutkintoa sekä Valviran laillistusta
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja ottaa vastuuta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa

Palkkauksesta: Maksamme palkkaa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti, sairaanhoitajan palkkaluokka on G25. Lisäksi maksamme haastavan yksikön lisän, jolloin kokonaispalkka kokoaikaisella lähihoitajalla on 2922,93-3197,60 euroa riippuen työkokemuksestasi. Lisään on oikeutettu myös osa-aikainen työntekijä, tällöin maksettava summa suhteutetaan työaikaan. Lisäksi tarjoamme sitouttamispalkkion, joka maksetaan kahdessa erässä 1000 eur + 1000 eur työsuhteen kuuden kuukauden ja 1 vuoden kohdalla. Palkkio suhteutetaan työaikaan ja koskee vakituisia työsuhteita.

Hae osaksi Yli-Maarian Validia-talon tiimiä jo tänään! Hakuaikaa on 20.5.2024 saakka. Jätäthän hakemuksesi työpaikkailmoituksen kautta, tietosuojasyistä emme käsittele hakemuksia sähköpostin kautta. Haastattelemme hakijoita hakuajan puitteissa, ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja antaa rekrytointiasiantuntija Riikka Suikki arkisin puh. 044 478 4577 tai rekry@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4050120-sairaanhoitaja/applications/new