Lähihoitaja osa-aikatyöhön Yli-Maarian Validia-ta, Validia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 20.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tule mukaan luomaan elämäsi tarinaa Validialle! Haemme nyt lähihoitajia osa-aikatyöhön Yli-Maarian Validia-taloon Turkuun.

Haluaisitko olla osana lämminhenkistä ja kodikasta työyhteisöä? Tule osaksi tiimiämme! Yli-Maarian Validia-talossa toimit ohjaajan tehtävissä ympärivuorokautisen asumisen, kehitysvammaisten asukkaiden yksikössämme. Maksamme yksikössä työskenteleville haastavan yksikön lisää, lisätietoja palkkauksesta ilmoituksen lopussa.

Talomme on 18-paikkainen ryhmäkoti kehitysvammaisille ja autismikirjon asiakkaille. Asunnot on jaettu neljään ryhmäkotiin ja jokaisella asiakkaallamme on oma asunto. Asiakkaillamme voi olla esimerkiksi vaikeuksia selviytyä itsenäisesti kotona, koulussa tai töissä, heillä voi olla käyttäytymisen haasteita, jumiutumista ja pakko-oireita ja erilaisia mielenterveydellisiä haasteita kuten masennusta tai ahdistuneisuutta. Yksikössämme hoidetaan vaativia ja erittäin vaativia kehitysvammaisia ja autismikirjon asiakkaita. Työkin siten on vaativaa, mutta töitä tehdään työryhmässä yhdessä: tukena on moniammatillinen sosiaali- ja terveysalan ammattilaisten tiimi, jossa jokaisen ammattitaitoa ja osaamista arvostetaan. Meillä toimitaan asiakaslähtöisesti ja kannustetaan asiakkaitamme omannäköiseen elämään.

Meille on helppo tulla niin julkisilla kuin omalla autollakin. Työyhteisömme on tiivis ja yksikkömme palkittiin Vuoden 2023 Yksikkönä Validia-päivillä. Tutustu lisää yksikköömme ilmoituksen alla olevasta linkistä.

Aktiivinen työote sekä aito halu mahdollistaa kehitysvammaiselle asiakkaalle laadukas, hänen itsensä näköinen arki ovat meille tärkeitä. Työpäivät muodostuvat asiakkaan ohjaamisesta ja avustamisesta sekä toimintakyvyn tukemisesta hänen päivittäisissä toimissaan. Työtä ohjaa asiakkaan palveluiden toteuttamissuunnitelma ja vastuisiin kuuluu lääkehoidon toteuttaminen ja päivittäinen kirjaaminen. Henkilökunnan järjestämä viriketoiminta ja ulkoilu asukkaiden kanssa tuo päiviin rutiineja sekä hauskaa yhteistä tekemistä, ja halutessaan meillä pääsee myös kehittämään päivätoimintaa ja aktiviteetteja yhdessä työkavereiden ja asukkaiden kanssa.

Tarjoamme vakituisen tai määräaikaisen työsuhteen toivomallasi työajalla. Joustavuuden ansiosta työmme sopii niin täysipäiväiselle ammattilaiselle kuin vaikka perhevapailta työhön palaavallekin. Eduksi katsotaan aikaisempi kokemus kehitysvammatyöstä tai autismityöstä sekä suoritetut lääkehoitoluvat. Huomioithan, että tällä ilmoituksella emme hae oppisopimusopiskelijoita.

Tarjoamme sinulle
- Perehdytyksen osaamisesi mukaan
- Ammattitaitoisen huumorilla höystetyn työyhteisön tuen
- Kilpailukykyisen palkkauksen työehtosopimuksen mukaan sekä haastavan yksikön korotetun palkan
- Mahdollisuuden palkan korottamiseen vastuun lisääntyessä, joka tapahtuu osaamisen ja näyttöjen kautta
- Alennuksia eri yhteistyökumppaneilta sekä liikunta-, kulttuuri- ja työmatkaedun
- Koulutusmahdollisuuksia
- Työkykypainotteisen ja lakisääteistä laajemman työterveyshuollon vakituiselle henkilöstölle

Toivomme sinulta
- Aitoa kiinnostusta kehitysvamma- ja autismityötä kohtaan
- Tartuntalain mukaista rokotussuojaa (lisätietoja yhteyshenkilöltä)
- Soveltuvaa sosiaali- ja terveysalan koulutusta
- Positiivista ja iloista asennetta
- Halua oppia uutta ja kehittyä työssäsi
- Sujuvaa suomen kielen taitoa niin suullisesti kuin kirjallisesti

Palkkauksesta: Maksamme palkkaa lähihoitajille yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti, palkkaluokka on G20C + vuorokohtaiset lisät. Lisäksi maksamme haastavan yksikön lisän, jolloin kokonaispalkka kokoaikaisella lähihoitajalla on 2518,48-2703,07 euroa riippuen työkokemuksestasi. Lisään ovat oikeutettuja myös osa-aikaiset ja tuntityöntekijät, tällöin maksettava summa suhteutetaan työaikaan. Lisäksi tarjoamme sitouttamispalkkion, joka maksetaan kahdessa erässä 1000 eur + 1000 eur työsuhteen kuuden kuukauden ja 1 vuoden kohdalla. Palkkio suhteutetaan työaikaan ja koskee vakituisia työsuhteita.

Jätäthän yhteystietosi meille mahdollisimman pian, haastattelemme hakuaikana ja hakuaikaa on 20.5. saakka. Lähetä tietosi alla olevasta painikkeesta, emme käsittele hakemuksia sähköpostin kautta tietosuojasyistä. Voit olla myös suoraan rekrytointiin arkisin puh. 044 478 4577 tai rekry@validia.fi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.validia.fi/jobs/4049940-lahihoitaja/applications/new