Päätoiminen tuntiopettaja (LI, TE), Suonenjoen kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 3.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suonenjoen koulutoimen yhtenäiskoulussa julistetaan haettavaksi liikunnan ja terveystiedon päätoiminen tuntiopettajuus 1.8.2024 alkaen toistaiseksi. Valittavan henkilön tehtävänä on toimia yhtenäiskoulussa liikunnan ja terveystiedon opettajana vuosiluokille 1-9.

Arvostamme hyviä vuorovaikutustaitoja, joustavuutta, monipuolista opetusmenetelmien hallitsemista, digitaitoja, valmiutta työn kehittämiseen sekä kiinnostusta kehittää yhteisopettajuutta ja yhteisöllistä toimintakulttuuria.

Kelpoisuusehdot määräytyvät opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun asetuksen 986/98 mukaisesti. Pätevyyden osoittavat todistukset tarkastetaan mahdollisessa haastattelutilanteessa.

Valitun on toimitettava nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävässä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Valitun on ennen vaalin vahvistamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote viimeistään 30 päivän kuluessa valintapäätöksen tiedoksisaannista.

Palkkaus määräytyy kunnallisen opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukaan.

Tehtävään haetaan sähköisen rekrytointijärjestelmän kautta: www.kuntarekry.fi 3.5.2024 klo 12.00 mennessä.

Suonenjoen kaupunki on savuton työpaikka.
Tietoja Suonenjoen kaupungista: www.suonenjoki.fi

Huomio! Haun ehtona on, että henkilöstöajos perustaa tuntiopettajuuden kokouksessaan 2.5.2024.

Suonenjoen yhtenäiskoulu on noin 430 oppilaan ja 40 opettajan muodostama koulu. Haemme ammattitaitoiseen ja iloiseen joukkoomme innostavaa ja kehittämishaluista opettajaa. Koulumme noudattaa Suonenjoen kaupungin mukaisia periaatteita, joita ovat rohkeus, yhteistyö ja vastuullisuus.

Suonenjoki 19.4.2024
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/598027/fi_FI