Esiopetuspätevä varhaiskasvatuksen opettaja, Touhula Varhaiskasvatus Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme esiopetuspätevää varhaiskasvatuksen opettajaa Touhula Lippulaivaan, Mikkeliin.

Touhula Lippulaiva on neliryhmäinen päiväkoti Mikkelin Rantakylässä. Meillä on kaikkinensa 14 työhönsä sitoutunutta ja motivoitunutta työntekijää, jotka ovat luomassa kanssamme onnellista lapsuutta ja hyvää työelämää. Lippulaivassa retkeilemme ja ulkoilemme lasten kanssa aktiivisesti ja innostumme yhdessä tutkimaan arjen pieniä-suuria ihmeitä. Teemme tiivistä yhteistyötä perheiden kanssa, avoin ja lämmin vuorovaikutus asiakkaisiimme on meille sydämen asia.

Lippulaivan henkilöstö kertoo voimavarakseen työkavereiden tuen ja yhteen hiileen puhaltamisen meiningin. Tulisitko sinä osaksi yhteisöämme?

Eskarissa opetellaan tärkeitä taitoja koulupolkua varten. Tuet ja autat oivaltamaan. Annat mahdollisuuden yrittää ja kokeilla. Parasta on, että pääset kokemaan oppimisen iloa yhdessä lasten kanssa joka päivä. Olet luomassa perustaa lapsen matkalla heidän suurimpaan seikkailuunsa: elämään. Keväällä ojentaessasi lapselle ruusun ja eskaritodistuksen, tunnet kuinka jokainen lapsi jättää jäljen sydämeesi ja sinä heidän unelmiinsa. Oletko sinä valmis täyttämään nämä saappaat?

Esiopettajana vastaat ryhmäsi esiopetussuunnitelman mukaisesta toiminnasta. Opettajana varmistat ryhmäsi laadukkaan esiopetuksen ja sitä täydentävän varhaiskasvatuksen suunnittelusta, sekä pedagogisesta toteutuksesta ja arvioinnista yhdessä tiimisi kanssa. Käytössämme on Touhulan yhteinen pedagoginen vuosisuunnitelma, Touhula Rytmi, joka tukee suunnittelu- ja arviointityötäsi. Opettajamme kehuvat Touhula Rytmiä alan laadukkaimmaksi työkaluksi. Työssäsi pääset vaikuttamaan koko päiväkodin kehittymiseen, sillä annamme tilaa omalle persoonalle, aktiivisuudelle ja uusille ideoille.

Koska Sinä tulet tekemään maailman tärkeintä työtä onnellisen lapsuuden luomiseksi, niin me haluamme huolehtia sinun hyvinvoinnistasi. Työntekijänä meillä olet oikeutettu mm. työterveyshuoltoon Pihlajalinnassa, Epassi-etuun 200 e/ vuosi, työhyvinvointirahaan 80 e/hlö/vuosi sekä taukokahvien ja työiltojen tarjoiluihin.

...Tämän lisäksi me tarjoamme sinulle

- kattavan perehdytyksen työhösi

- kannustavan, joustavan ja ketterästi kehittyvän toimintakulttuurin

- laadukkaat pedagogiset työvälineet ja toimintamallit

- kattavat koulutusmahdollisuudet oman osaamisesi kehittämiseen

- täydennyskoulutusstipendit omaehtoiseen täydennyskouluttautumiseen

...Ja me odotamme sinulta

- motivoitunutta asennetta, vastuuntuntoisuutta ja työhön sitoutumista

- erinomaisia yhteistyötaitoja lasten, työyhteisön ja perheiden hyvinvoinnin tueksi

- kykyä toimia rakentavasti tiukoissakin tilanteissa

- kelpoisuusehtojen mukaista varhaiskasvatuksen opettajan koulutusta ja esiopetuspätevyyttä. Tarvittaessa huomioimme myös varhaiskasvatuksen opettajaopiskelijat, tuemme varhaiskasvatuksen opettajaksi pätevöitymistä kannustinohjelmamme kautta.

- voimassa olevan rikosrekisteriotteen esittämistä, siten kuin Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002) edellyttää. Työsopimus on ehdollinen hyväksyttävän rikosrekisteriotteen esittämiseen saakka. Tartuntatautilaki velvoittaa alle kouluikäisten kanssa työskentelevien tuberkuloositartuntariskin selvittämisen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/esiopetuspateva-varhaiskasvatuksen-opettaja/ZOQBO7