TIG-hitsaaja Raumalle, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme eri teollisuudenalojen alihankkijana toimivalle, sekä myös omia tuotelinjoja valmistavalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

TIG-hitsaaja Raumalle

Tehtävänkuva

Pääset työstkentelemään mustan raudan TIG-hitsauksen parissa noin 2-8mm ainevahvuuksissa. Tulet työstämään erilaisia teräs- ja levyrakenteita, sekä putkistoja. Asiakasyrityksessämme työskennellään päivävuorossa, ja viikonloput pääset viettämään vapaa-ajan parissa. Apuvälineenäsi tulet käyttämään tiiviisti erilaisia piirustuksia.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo vahvaa työkokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, ja selviydyt niistä jo täysin itsenäisesti. Arvostamme metallialan koulutustaustaa, sekä tehtävään soveltuvia luokkapätevyyksiä. Eduksesi katsomme myös voimassa olevat työturvallisuus- ja tulityökortit. Työstä selviydyt suomen kielellä.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme mielenkiintoisen, pitkäaikaisen työn haastavissa ja erittäin monipuolisissa hitsaustehtävissä. Pääset työskentelemään vakavaraisen asiakasyrityksemme nykyaikaisiin tuotantotiloihin innostavien ja kannustavien työkavereiden tuella. Tehtävään sinulle tarjotaan kattava perehdytys, ja asiakasyrityksemme on valmis sitoutumaan sinuun pitkällä tähtäimellä.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan palkan, joten avaathan kokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää CV:si ja hakemuksesi rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Rauma

Työaika: Päivätyö, kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4049786-tig-hitsaaja-raumalle