Varhaiskasvatuksen opettaja, Hirvensalmen kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei, sinä työstäsi innostunut ja oma-aloitteinen varhaiskasvatuksen ammattilainen.

Tule kehittämään ja toteuttamaan kanssamme tulevaisuuden varhaiskasvatusta vuoropäiväkoti Omppuun Hirvensalmelle.

Haemme yhteistyökykyistä ja kehittämishaluista VARHAISKASVATUKSEN OPETTAJAA toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Olemme Hirvensalmen varhaiskasvatuksessa sitoutuneet arjen hyvän pedagogiikan ja laadukkaan varhaiskasvatuksen toteuttamiseen. Arvioimme ja kehitämme säännöllisesti työtapojamme ja toimintaamme. Leikki, liikunta, osallisuus ja vuorovaikutus ovat pedagogiikkamme keskeisimpiä painopisteitä.

Toimintamme perustuu pienryhmätoimintaan ja päiväkotimme on 28-paikkainen. Meillä on uudet, avarat ja nykyaikaiset tilat, joihin muutimme heinäkuussa 2021.

Toivomme sinulta sitoutumista lasta arvostavaan työtapaan, kokopäiväpedagogiikan toteuttamiseen. Odotamme työntekijöiltämme hyviä vuorovaikutus- ja kehittämistaitoja, sopeutumiskykyä muuttuviin tilanteisiin, oma-aloitteisuutta sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn.

Työ pitää sisällään vuorotyötä.

Kelpoisuusvaatimuksena tehtävään on varhaiskasvatuslain 26 § mukainen kelpoisuus tai siirtymäsäännökseen (75§) mukaisesti kasvatustieteen kandidaatin tutkinto (lto), soveltuva ammattikorkeakoulututkinto tai aikaisempi vastaava opistotasoinen tutkinto esim. lastentarhanopettaja tai sosiaalikasvattajan tutkinto (laki 272/2005 ja asetus nro 608/2005).

Palkkaus määräytyy OVTES:n ja työn vaativuuden mukaisesti. Koeaika on 4 kk.
Tehtävään valitun on ennen valinnan vahvistamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikostaustan selvittämiseksi annetun lain (504/2002) mukainen rekisteriote.

Hakuaika päättyy 12.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:kristiina.ukkonen@hirvensalmi.fi