Asennustaitoinen teräsrakenteiden valmistaja Vant, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme teräsrakenteiden valmistamisen parissa työskentelevälle, ja monipuolisesti erilaisissa asennuskohteissa toimivalle asiakasyrityksellemme tiiminvahvistusta nimikkeellä

Teräsrakenneasentaja Vantaan alueelle

Tehtävänkuva

Pääset työskentelemään monipuolisissa teräsrakenteiden valmistustehtävissä. Tehtävä sisältää myös valmiiden teräsrakenteiden asennustyötä. Apunasi tulet käyttämään erilaisia käsityökaluja ja mittavälineitä, puikko/MIG/TIG -hitsausmenetelmiä, sekä teknisiä piirustuksia.

Millaista henkilöä etsimme?

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli omaat jo kokemusta vastaavan kaltaisista tehtävistä, ja selviydyt niistä itsenäisesti. Hallitset erilaisten käsityökalujen käytön, ja sinulla on kokemusta monipuolisten metallien hitsaus- ja työstötehtävistä. Arvostamme kokemusta eri hitsausmenetelmät, levysepän töistä, särmäyksestä, leikkusta, tai kokoonpanotehtävistä. Nautit monipuolisesta ja fyysisestä työstä. Eduksesi katsomme metallialan koulutustaustan, sekä tehtävään soveltuvat hitsauspätevyydet.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme monipuolisen ja mielenkiintoisen tehtävän osana vakavaraisen asiakasyrityksemme tiimiä. Tukenasi tehtävässä toimii asiakasyrityksemme innostavat ja kannustavat työkaverit, jolle työn laatu on kunnia-asia. Reissaamaan pääset joustavasti elämäntilanteesi mukaan pääkaupunkiseudulla.

Kiinnostuitko?

Maksamme työpanoksestasi osaamistasi vastaavan peruspalkan noin 13-18e/h välillä, joten avaathan meille kokemustasi ja palkkatoivettasi hakulomakkeellamme. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten viimeistään nyt on sopiva hetki jättää hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme!

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: Pitkäaikainen

Sijainti: Vantaa, asennustyö liikkuu pääkaupunkiseudun alueella

Työaika: Kokoaikainen

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4049595-asennustaitoinen-terasrakenteiden-valmistaja-vantaalle