Työnjohtaja, infra-ala, RTJ-Siivous Ky
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Ilmoitus on toistaiseksi voimassa
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme nyt infra-alan asiakkaallemme työnjohtajaa/ työmaapäällikköä/ työmaainsinööriä Turun alueen hankkeisiin.

Työtehtäviisi kuuluu työmaan päivittäisten asioiden hoitaminen, kustannustehokkuuden seuranta ja toteutus, asiakaslähtöinen ajattelu sekä työturvallisen työskentelyn varmistaminen. Varmistat, että projektien kulku tapahtuu sopimusten mukaisesti ja pidät tiivistä yhteyttä sidosryhmiin.

Sinulla tulisi olla rakennusmestarin/rakennusinsinöörin koulutus ja infra-alan tuntemusta sekä kokemusta alasta- kokemus on ehdoton. Sinulla on valmius heittäytyä haasteisiin ja toimia esimiesroolissa. Asenteesi on avoin, innostunut sekä itseohjautuva.

Tässä työssä pääset kehittämään omaa osaamistasi, osaksi pientä ja rentoa työyhteisöä ison talon eduilla, ja vapauden tehdä sekä vaikuttaa. Saat myös työllesi kollegojen tuen kaikilla suunnittelun osa-alueilla.
 Huom. Valittavan henkilön työtoimenkuva/nimike tarkentuu henkilön halukkuuden ja osaamisen mukaan

Palkkaus sopimuksen mukaan. Jätä palkkatoiveesi hakemuksesi yhteydessä.

Kiinnostuitko? Hienoa! Meille haet erittäin helposti:

1) soittamalla p. 0408248888
 2) lähettämällä tietosi hakulomakkeen kautta www.rtj-siivous.fi/avoin-hakemus/
 3) sähköpostitse hallinto@rtj-siivous.fi

RTJ TYÖVOIMAA / RTJ KONEVOIMAA

Raskaan työn raataja ja kovan arjen puurtaja, mutta rennolla fiiliksellä ja reilulla otteella töitä tekevä yritys. Sitä me ollaan! Rakennusalan työvoiman ja työkonevuokrauksen alaosaaja jo melkein 40 vuoden kokemuksella. Just sen vuoksi me tunnetaan ja tiedetään miten me voidaan olla parhaiten läsnä meidän työntekijöiden työelämässä, mistä ja millaista työtä voitaisiin löytää meidän tiimiläisten elämän vaihteleviin tilanteisiin! Meillä ei tuijotella kenenkään ulkokuorta, vaan kaivetaan esiin se joskus piilossakin oleva potentiaali, sen vuoksi kannattaa hakea meidän tiimiin!

Lisätietoja meistä löydät:

Kotisivuiltamme www.rtj-siivous.fi
 Facebookista www.facebook.com/rtjsiivous
 Instagramista @rtj_tyovoimaa

Hae työpaikkaa osoitteesta