Lead Engineer, Electrical, Rejlers Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Me Rejlers teollisuuden toimialalla tunnemme teollisuuden kestävät ratkaisut ja tiedämme, kuinka vahvistaa kiertotaloutta. Tarjoamme kokonaisvaltaisia projektitoimituksia sekä asiantuntija- ja suunnittelupalveluita. Palvelumme kattavat kaiken esisuunnittelusta toteutukseen ja kunnossapitoon turvallisuus- sekä ympäristönäkökohdat ymmärtäen. Luomme asiakkaillemme vaikuttavia teknis-taloudellisia ratkaisuja yli 1000 projektinhallinnan ja suunnittelun asiantuntijamme voimin. Autamme asiakkaitamme uudistumaan ja tehostamaan resurssien käyttöä. Lue lisää.

Etsimme kokeneita ja potentiaalin omaavia Lead- ja Pääsuunnittelijoita teollisuuden Electrical-toimintoomme. Työskentelypaikkasi voi olla mikä tahansa toimistopaikkakunnistamme.

Millaisia työtehtäviä olisi tarjolla?

Työt ovat sekoitus oman suunnittelualan johtamista projekteissa, itsenäistä suunnittelua mm. investointihankkeiden alustavissa vaiheissa sekä kehitystyötä. Tarvittaessa toimit myös myynnin tukena tarjousvaiheessa. Asiakaskuntamme on laaja ja toimenkuvan työtehtävät antavat loistavan mahdollisuuden laajentaa omaa näkökulmaa projektiliiketoiminnassa. Yleisesti projektit painottuvat prosessiteollisuuden toimeksiantoihin tarjoten mahdollisuuden osallistua mm. EPCM- ja EPC-projekteihin niiden kaikissa vaiheissa. Kokemuksen karttuessa otat myös vastuullesi oman suunnittelualasi toteutussuunnitteluprojekteja johtaen tiimiä, joka koostuu sähköistyksen eri osa-alueiden asiantuntijoista.

Millaisia henkilöitä etsimme?

Haemme henkilöitä, joilla on halua kehittyä omassa työssään, jotka nauttivat saadessaan vastuuta ja vapautta projektin tavoitteiden saavuttamiseksi, ja jotka omaavat ideoita työssä vastaantulevien haasteiden ja asioiden parantamiseksi. Voit olla kokenut suunnittelija, joka kaipaa urapolkuun päivitystä, jo kannuksia hankkinut tekijä Lead-suunnittelussa, tai mahdollisesti olet ollut mukana vetämässä projekteja erilaisissa projektilaajuuksissa. Haluat olla osa tiimiä, joka toimii monialaisissa projekteissa johtaen, oppien ja kehittäen omaa ja yrityksemme kykyä menestyä tällä haastavalla osa-alueella. Työn hoitaminen sujuu mukavasti, kun omaat hyvän kielitaidon niin kotimaisen kuin englanninkin osalta.

Odotamme sinulta:

-soveltuvaa teknisen alan koulutusta (insinööri tai DI)
-osaat hallita ajankäyttöä ja priorisoida tehtäviä
-näkemystä projektiliiketoiminnan haasteista ja mahdollisuuksista
-kykyä päättäväisyyteen, järjestelmällisyyteen, tiimityöhön ja toisten sparraamiseen
-oikeaa asennetta!

Mitä tarjoamme sinulle?

Rejlersillä yhdistyvät oppiminen, vaikuttava työ ja hyvinvointi. Meillä sinun on mahdollista kehittyä ja kartuttaa osaamista useissa erilaisissa projekteissa ja tehtävissä. Teet vaikuttavaa työtä, jossa pääset sekä luomaan uutta että kehittämään vanhaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Viihtyisissä toimistoissamme käytössäsi on nykyaikaiset työvälineet ja ohjelmistot sekä raikkaat ja modernit tilat, jotka kannustavat kohtaamisiin mutta tukevat samalla keskittymistä vaativaa työskentelyä. Ihmiset ovat tärkein voimavaramme, ja me Rejlersillä panostammekin monin tavoin henkilöstömme hyvinvointiin. Vahvasti kasvava ja kehittyvä konsernimme tarjoaa myös monipuolisia urakehitysmahdollisuuksia!

Kattavat henkilöstöetumme:

-Terveys- kattava työterveyshuolto, terveysvakuutus, lääkekuluturva, vapaa-ajan tapaturmavakuutus sekä mielen hyvinvoinnin palvelut

-Liikunta & hyvinvointi - Kuntosalietu, hierontaetu, liikunta-, kulttuuri- ja lounasetu sekä mahdollisuus työsuhdepyörään

-Work-life balance - Työaikajoustot sekä joustava hybridityömalli selkeyttävät oman työn ja elämän suunnittelua

Työtämme ohjaa visiomme: Home of the learning minds. Uskomme jatkuvaan oppimiseen ja kehitykseen. Me haluamme menestyä sekä yksilöinä että yrityksenä yhteisen tavoitteen kautta: menestys jatkuvan oppimisen avulla.

Tutustu toimintaamme ja yrityskulttuuriimme nettisivuillamme ja somessa (LinkedIn, Facebook, Instagram).
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://career.rejlers.fi/jobs/4038362-lead-engineer-electrical