Rakennussiivooja, TEPJO Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme asiakasyrityksellemme nopealla aikataululla motivoituneita ja ammattitaitoisia RAKENNUSLOPPUSIIVOOJIA Kannukseen.

Rakennussiivous sisältää ensisijaisesti rakentamisen aikaista yleisen järjestyksen ylläpitoa, imurointia sekä rakennustyömaan käyttöturvallisuuden edistämistä. Rakennusloppusiivous on P1-tasoista siivousta, jossa varmistetaan pintojen puhtaus rakennuspölystä rakennus- ja asennustöiden päätyttyä. Työ sisältää ensisijaisesti loppusiivousta (yläpölyjä).

Toivomme hakijalta aiempaa kokemusta edellä mainituista töistä ja kykyä työskennellä korkeissa tiloissa. Kokemus henkilönostimien käytöstä ja Työturvallisuuskortti katsotaan eduksi.

Työt alkavat heti toukokuun alussa ja kestävät arviolta 1-3kk. Työaika sijoittuu arkisin klo 7-15.30 välille.

Toivomme sinulta:
- Kokemusta loppusiivouksesta
- Voimassa olevaa Työturvallisuuskorttia
- Hyvää fyysistä kuntoa
- Kykyä työskennellä korkeissa paikoissa

Työnantajana tarjoamme sinulle:
- Laadukkaat työvaatteet ja henkilösuojaimet
- Kilpailukykyisen palkan
- Työterveyshuollon Terveystalossa
- Henkilökohtaista välittämistä rennon tekijätiimin tuella

Kiinnostuitko? Jätä hakemus osoitteessa http://tepjo.likeit.fi/apply/4731602 , niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia myös viikonlopun aikana ja täytämme paikan heti sopivan tekijän löydyttyä.

TEPJO tekijät on vuonna 2017 perustettu kotimainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tarjoaa henkilöstöratkaisuja Oulu - Raahe - Ylivieska - Kalajoki -alueella. Rekrytoinneista meillä on yli 20 vuoden kokemus.

Tiimimme panostaa jokaisen työntekijämme yksilöllisiin vahvuuksiin ja parhaaseen mahdolliseen urapolkuun. Katso muut avoimet työpaikkamme tai laita avoin hakemus osoitteessa www.tepjo.fi/avoimet-tyopaikat

Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9-15:

Sonja Tilus 0504775212
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://tepjo.likeit.fi/apply/4731602