Prosessityöntekijäksi puuteollisuuteen!, Wulff Works Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 6.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Prosessityöntekijäksi puuteollisuuteen!

Anaika Wood Group Ltd on vahva puunjalostusalan toimia Suomessa ja etsimme heille työntekijöitä sesonkihuippuun liimapuupalkin valmistukseen Kiihtelysvaaran tehtaalle. Tehtävässä onnistuessasi on sinulla mahdollisuus tulevaisuudessa vakiinnuttaa paikkasi puuteollisuudessa. Nyt tarjolla olevat työsuhteet ovat määräaikaisia kestoltaan n. 3-4 kuukautta.

Käden taidot ja mekaanisen metsäteollisuuden prosessien tuntemus ovat hyödyksi, mutta tärkeintä on asenne ja tarkkuus. Anaika Wood perehdyttää ja kouluttaa huolellisesti tehtäviin. Työ on 2-vuorotyötä.

Palkkaus työehtosopimuksen mukainen ja kokemuksen mukaan sovellettavissa. Työ alkaa heti sopivan löydyttäessä. Tarvitset todennäköisesti oman kulkupelin, koska paikallisliikenne Joensuusta tai muilta lähialueilta ei kulje Kiihtelysvaaraan säännöllisesti.

Työ on monipuolista ja puuteollisuudessa on useita erilaisia tehtäviä, hae omasi nyt.

Haastattelut ja yhteydenotot hoitavat Anaika Wood kumppani :

Mikko Kohonen

0445010523

mikko.kohonen@wulff.fi

Wulff Works Oy

ANAIKA WOOD GROUP LTD OY:N TOIMINNAN PERIAATTEET

Anaika Wood Group Ltd Oy:n raaka-ainehankinta perustuu kestävän metsätalouden periaatteisiin. Ympäristön huomioiminen ja puhtaat lähialueen raaka-aineet ovat tärkeitä toimintaa ohjaavia tekijöitä. Ympäristön kuormitusta pyritään pienentämään minimoimalla päästöjä ja energiankulutusta.

Jalostamme puun viimeiseen lastuun saakka. Sahauksen ja jalostuksen sivutuotteet hyödynnetään energian tuotantoon uusiutuviksi polttoaineiksi, kemiallisen metsäteollisuuden raaka-aineeksi ja kotieläinten kuivikkeeksi.

Yrityksen tuotantolaitokset eivät vastaanota raaka-ainetta, joka on peräisin suojelualueelta tai laittomasti hakatuista metsistä. Anaika Wood Group Ltd Oy sitoutuu raaka-aineen hankinnassa, tuotannossa ja myynnissä PEFC:n ja FSC:n puun alkuperäketjun hallinnan standardin mukaiseen toimintaan. Anaika Wood Group Ltd Oy:lle on myönnetty puun alkuperäketjun hallinnan sertifikaatti ja PEFC-tuotemerkin käyttöoikeus. Ulkopuolisen kolmannen osapuolen suorittaman sertifioinnin avulla asiakas voi varmistua siitä, että tuotteiden puuraaka-aine on kasvatettu hyvän metsänhoidon kriteerejä noudattaen.

Anaika Wood Groupin toiminnassa kiinnitetään jatkuvasti huomiota ympäristön kuormituksen pienentämiseen. Ympäristön huomioiminen ja puhtaat raaka-aineet ovat tärkeitä toimintaa ohjaavia tekijöitä. Ympäristön kuormitusta pyritään pienentämään minimoimalla päästöjä ja energiankulutusta. Tuotannon kemikaaleissa käytetään mahdollisimman vähän ympäristöä kuormittavia aineita. Jalostuksessa raaka-ainehukka pyritään pitämään mahdollisimman pienenä. Sahauksen ja jalostuksen sivutuotteet hyödynnetään uusiutuviksi polttoaineiksi ja kemiallisen metsäteollisuuden raaka-aineeksi.

Anaika Wood Group Ltd Oy sitoutuu henkilöstön osalta noudattamaan kaikkia Suomen lakeja ja säännöksiä, joissa julkituodaan työntekijöiden tasapuoliset oikeudet ja velvollisuudet työelämässä ja näin ylläpidetään tai parannetaan työntekijöiden sosiaalista ja taloudellista hyvinvointia.

Lisäksi Anaika Wood Group Ltd Oy kouluttaa jatkuvasti henkilöstöään. Puun alkuperäketjun ja ympäristöasioiden laajempi hallinta varmennetaan säännöllisten sisäisten ja ulkoisten auditointien sekä johdon raportoinnin avulla.

Anaika Wood Group Ltd Oy tiedostaa toimintansa ympäristövaikutukset. Ympäristöongelmat pyritään ennaltaehkäisemään ja tarvittavat korjaavat toimenpiteet suoritetaan välittömästi. Yrityksen toiminnasta ja toiminnan ympäristövaikutuksista viestitään avoimesti ja totuudenmukaisesti.

Wulff Works Oy

Parempi maailma työntekijä kerrallaan.

Wulff Works on se parempi henkilöstöpalveluyritys. Meillä konkarit etsivät sankareita: tunnistamme hyvät työpaikat ja työnantajat, jotka arvostavat tekijöitä. Palvelemme valtakunnallisesti ja tapaat meitä jo kuudella paikkakunnalla Suomessa. Tutustu: wulffworks.fi . Olemme osa pörssilistattua Wulff-konsernia.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://wulffworks.likeit.fi/apply/2770650