Varastotyöntekijä, Eezy Oyj
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme asiakkaallemme Feelia Oy:lle varastotyöntekijää Pyhännälle.

Feelia on valmisruokailun innovatiivinen uranuurtaja, joka perustettiin vuonna 2007 Pyhännällä. Yritys valmistaa maukkaita, terveellisiä ja turvallisia valmisruokia autoklaavitekniikalla. Feelialla on keittotuotteidensa valmistamiseen kyseisellä tekniikalla voimassaoleva patentti. Kaikki Feelian ruoat valmistetaan omilla tehtailla Suomessa, Pyhännällä ja Kokkolassa.

Haemme nyt varastotyöntekijää 2-vuorotyöhön Pyhännän tehtaalle. Työtehtäviin kuuluu saapuvan tavaran käsittelyä ja muita varastotyötehtäviä. Arvostamme aiempaa kokemusta varastotyöskentelystä, sekä trukilla ajosta. Toivomme hakijalta lisäksi suomen kielen taitoa, sekä hygieniapassia. Sinulla on mahdollisuus pidempiaikaiseen työsuhteeseen.

Työ alkaa sopivan henkilön löydyttyä.

Eezy Henkilöstöpalvelut vastaa hakemusten käsittelystä ja haastatteluista. Jätä hakemuksesi hakulinkistä ja täytä tiedot koulutus- ja työhistoriastasi tai liitä mukaan CV. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja olemme yhteydessä haastateltaviin henkilöihin mahdollisimman pian.

Mikäli haluat tiedustella lisää, olethan yhteydessä:

Alanen Katariina
050 581 6078
kata.alanen@eezy.fi

Laita myös somekanavamme seurantaan:
FB: Eezy Ylivieska IG: eezyylivieska

Eezy Oyj on Suomen laajin työelämän asiantuntijatalo, jonka missiona on olla hyvän työelämän tekijä. Palvelemme asiakkaitamme mm. henkilöstövuokrauksen, yrityskulttuurimuotoilun ja johtamisen kehittämisen, rekrytointien, työllistämispalveluiden, kevytyrittäjyyden ja henkilöstötutkimuksien saralla. Me tunnemme suomalaisen työelämän sykkeen, koska työllistämme vuosittain n. 25 000 henkilöä, viemme läpi 900 organisaatioiden kehitysprojektia, analysoimme 200 000 henkilöstötutkimusvastausta ja teemme 3300 henkilöarviota. Liikevaihtomme oli 219 miljoonaa euroa vuonna 2023, ja osakkeemme noteerataan Helsingin Pörssin päälistalla. Eezy - eläköön elämä ja työ. www.eezy.fi
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eezy.fi/tyopaikat/518437091