Projektipäällikkö (kiinteistöautomaatio), Jyväsky, Are Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Onko automaatiotekniikka taitolajisi? Haluaisitko mukaan rakentamaan kestävää ja vastuullista yhteiskuntaa Suomen isoimmassa talotekniikkayrityksessä osana alan huipputiimiä? Jos kolahti, niin jatka lukemista. Kasvumme on jatkuvaa ja haemme nyt kiinteistöpalveluihimme automaatioalan projektipäällikköä vakituiseen työsuhteeseen.

Projektipäällikkönä vastaat automaatiohuoltotöiden työnjohto- ja tarjouslaskentatehtävistä asiakkuuksissamme. Asennus-, korjaus- ja huoltotyöt koostuvat tuntiperusteisista pientöistä ja isommista projektiluonteisista töistä. Toimit asentajien kannustavana lähiesihenkilönä ja mahdollistat omalla osaamisellasi heidän onnistumisensa työssään. Kehität asiakkuuksia ja teet tehokasta lisämyyntiä asiakkuuden arvon kasvattamiseksi.

Kiinteistöpalvelumme hoitavat mm. kauppakeskuksien, hotellien ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Vastuullamme on varmistaa asiakaskiinteistöjemme teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

Arvostamme tuloshakuisuutta sekä hyviä yhteistyö- ja esihenkilötaitoja. Olet tottunut itsenäiseen työskentelyyn sekä oman toiminnan suunnitteluun, organisointiin ja hallintaan. Pystyt vastaamaan tiimisi toiminnasta ja tavoitteiden saavuttamisesta. Asiakaspalveluhenkisyys on sinulle itsestään selvä asia.

ARE Oy

ARE on suomalainen perheyritys, jolla on yli sadan vuoden kokemus talotekniikasta. Tarjoamme ratkaisuja ja palveluita kiinteistön koko elinkaarelle uudiskohteiden talotekniikkaurakoinnista, ylläpitoon ja huoltoon, huollosta modernisointiin ja korjausrakentamiseen. Tahdomme olla talotekniikan suunnannäyttäjä ja siksi kehitämme toimintaamme jatkuvasti. Työskentelemme tiiviisti yhdessä asiakkaidemme kanssa löytääksemme parhaat ratkaisut, oli kyseessä sitten toimisto, hotelli, sairaala tai teollisuuslaitos. Tavoitteena on aina energiatehokkaat tilat ja tilojen käyttäjille miellyttävät sisäolosuhteet, kustannustehokkaasti toteutettuina.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/projektipaallikko-kiinteistoautomaatio-jyvaskyla/Z9Lpql