Värineuvoja, vuorotteluvapaan sijaisuus, Teknos Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 9.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme määräaikaista vuorotteluvapaan sijaista Teknisen palvelun tiimiimme Värineuvojaksi. Värineuvojana olet olennaisessa osassa auttamassa asiakkaitamme onnistumaan Teknoksen väreillä ja tuotteilla! Tehtävässä tärkeintä on kiinnostus väreihin sekä asiakaspalveluhenkinen asenne, mutta onnistuaksesi tehtävässä toivomme sinulta myös värien tuntemusta opintojen tai työkokemuksen kautta! Jos työ värien ja maalien parissa kiinnostaa, lue alta tarkemmat tiedot tehtävästä!

Millaisesta työstä on kyse?

Tässä tehtävässä toimit osana asiantuntevaa ja osaavaa teknisen palvelun tiimiämme ja tuet asiakkaitamme rakentamisessa käytettävien maalien ja tuotteiden valitsemisessa. Tehtävässä vastaat kuluttajien ja suunnittelijoiden värineuvonnasta, monenlaisten maalausongelmien ratkaisusta ja tarjoat tukea teknistä osaamista vaativissa kysymyksissä. Palvelet tehtävässä sekä ulkoisia että sisäisiä asiakkaitamme Suomessa ja ulkomailla.

Päivittäisiin tehtäviisi kuuluu värineuvonnan tarjoaminen asiakkaillemme puheluiden, sähköpostin sekä chat-palvelumme kautta. Tärkeänä osana tehtävääsi on lisäksi muun Teknisen palvelun tiimimme tukeminen väreihin liittyvissä kysymyksissä.

Värineuvojana toimit tiiviissä yhteistyössä muun Teknisen palvelun tiimimme kanssa sekä esimerkiksi sävypalvelumme ja markkinoinnin kanssa. Toimistomme sijaitsee Pitäjänmäellä ja työssä on osittainen etätyömahdollisuus. Työ tehdään toimistotyöaikojen puitteissa. Työsuhde on määräaikainen vuorotteluvapaan sijaisuus ajalle 3.6.-20.9.2024.

Millainen työpaikka Teknos on?

Olemme suomalainen perheyritys, ja taustamme näkyy työkulttuurissamme, joka on rento, välitön ja maanläheinen. Meillä on matala hierarkia, jonka ansiosta kaikkia työkavereita on helppo lähestyä pienellä kynnyksellä. Autamme toinen toisiamme, koska uskomme, että yhdessä tekemällä pääsemme parhaisiin lopputuloksiin.
Arvomme ovat oikeudenmukaisuus, sisukkuus ja luovuus. Toivomme, että arvomme puhuttelevat myös sinua. Lisäksi meille on tärkeää huolehtia toimintamme vastuullisuudesta, jotta maapallomme säilyy myös tuleville sukupolville.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Laadukkaat tuotteet, joiden parissa on kiva työskennellä. Asiakkaat luottavat meihin ja tuotteisiimme, mikä helpottaa sinun työtäsi.
Haasteellisen työn, jossa uuden oppiminen on taattua. Pääset tarkkailemaan lähietäisyydeltä kansainvälisen organisaation asiakaspalvelua sekä työskentelemään itsenäisesti vastuullisessa roolissa.
Kasvu- ja kehittymismahdollisuuksia. Tuemme urakehitystä yrityksen sisällä, ja meillä on kansainvälisyytemme ansiosta mahdollista edetä myös toisiin Teknos-maihin.
Kemianalan toimihenkilösopimuksen mukaisen tehtävän vaativuusluokkaan pohjautuvan kuukausipalkan.

Mitä odotamme sinulta?

Vahvaa kiinnostusta väreihin ja halu tarjota toimivia ratkaisuja asiakkaidemme värivalintoihin
Sopivaa koulutusta esimerkiksi sisustusalalta tai muuta vastaavaa kokemusta. Katsomme lisäksi eduksi pintakäsittelyalan tuntemuksen.
Aikaisempaa kokemusta asiakaspalvelun parista sekä asiakaspalveluhenkistä asennetta. Haluat auttaa asiakkaitamme onnistumaan!
Hyviä tietoteknisiä taitoja sekä kykyä omaksua uusia järjestelmiä nopeasti
Erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Uskomme vahvasti yhteistyön voimaan!
Oma-aloitteista työskentelyotetta sekä kykyä työskennellä itsenäisesti
Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa

Huomioithan kuitenkin, että tehtävä on vuorotteluvapaan sijaisuus, joten sinun tulee täyttää vuorotteluvapaan sijaisen edellytykset. Ne ovat:
Sijaisen on oltava työtön työnhakija TE-toimistossa välittömästi ennen sijaisuuden alkamista.
Sijaiseksi käy henkilö, jonka työttömyys on yhdessä tai useammassa jaksossa kestänyt vähintään 90 kalenteripäivää vuorotteluvapaan alkamista edeltäneiden 14 kuukauden aikana.
Poikkeus: Seuraavissa tilanteissa sijaiseksi voidaan palkata henkilö, jonka työttömyys on kestänyt vain yhden päivän välittömästi ennen sijaisuuden alkamista:
Henkilö on vuorotteluvapaan alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.
Henkilö on alle 30-vuotias ja ammatillisen- tai korkeakoulututkinnon suorittamisesta on kulunut enintään vuosi.
Keskeneräiset opinnot ja mahdollinen yritystoiminta on selvitettävä TE-toimistossa.
Sijaiseksi ei voida palkata henkilöä, jota pidetään työttömyysturvalaissa määriteltynä päätoimisena opiskelijana tai päätoimisena yrittäjänä.

Varmistathan itse, että täytät vuorotteluvapaan sijaisen ehdot ennen hakemuksen lähettämistä, sillä emme pysty valitsemaan tehtävään kuin ehdot täyttävän hakijan!

Kuulostaako siltä, että voisit sopia joukkoomme? Siinä tapauksessa haluamme kuulla sinusta pian!

Jos innostuit meistä ja värineuvojen tehtävästä, klikkaa Hae työpaikkaa ja lähetä meille oma värikäs hakemuksesi! Hakuaika päättyy 9.5. mutta käymme hakemuksia läpi jatkuvasti - älä siis odottele turhaan!

Kysyttävää? Soittele tai laita viestiä Teknisen palvelun esihenkilölle, Head of Customer and Technical Service, Petri Sirviölle, joka kertoo sinulle mielellään lisää. Petrin saat parhaiten kiinni perjantaina 26.4. klo 14-15 ja maanantaina 6.5. klo 14-15 numerosta +358950609299 tai mailitse petri.sirvio@teknos.com.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://teknos-career.talent-soft.com/Pages/Offre/detailoffre.aspx?idOffre=170&idOrigine=502&LCID=2057&offerReference=2024-170