Kiinteistönhoitaja Kymenlaakson seudulle (kesätyö, HR Satama Finland Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme kiinteistöpalvelualan asiakasyrityksellemme

Kiinteistönhoitaja Kymenlaakson seudulle (kesätyöntekijä)
Tulet työskentelemään kesätyöntekijänä kiinteistöpalveluyhtiön kiinteistö- ja pihahuoltotiimiissä. Työkohteita on monenlaista: kerrostaloja ja liikekiinteistöjä. Työtehtäviä ovat kohteisiin liittyvät huoltotehtävät ja pienimuotoiset korjaukset, kuten piha-alueiden kausityöt ja siistiminen sekä kiinteistöjen pienimuotoiset korjaustehtävät.

Tehtävässä menestyminen edellyttää voimassa olevaa B -luokan ajokorttia sekä kokemusta käsityökalujen käyttämisestä. Eduksesi on kiinteistönhuollossa käytettävien koneiden ja laitteiden käyttökokemuksesta. Työtä tehdään pääsääntöisesti päiväaikaan ja työkohteet vaihtelevat päivän aikana.

Tarjoamme kokemusta tarjoavan työsuhteen ja päivätyön, vaihtelevan työympäristön ja rennon työilmapiirin. Palkkaus muodostuu kokemuksesi ja osaamisesi perusteella, joten avaathan työkokemustasi meille hakulomakkeella. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lähetäthän hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmäämme jo tänään, sillä käymme niitä läpi jo hakuaikana. Tehtävässä pääset osaksi vuosikymmenten kokemuksen omaavaa yritystä.

Muuta

Aloitus: Heti sopivan henkilön löydyttyä

Kesto: toukokuu-elokuu, jatko mahdollinen

Sijainti: Kymenlaakson seutu

Työaika: Kokoaikainen, päivätyö

Meille voit rekisteröityä vaikka Facebook tai LinkedIn tunnuksilla - teemme asioista yksinkertaista ja helppoa! => hrsatama.fi (http://hrsatama.fi/)

Jätäthän hakemuksesi järjestelmämme kautta, jotta voimme käsitellä sen tietoturvallisesti. Valitettavasti emme vastaanota sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia, vaan toivomme kaikki hakemukset samaan kanavaan.

Terveisin,

Suorahakutiimi, HR Satama

www.hrsatama.fi (http://www.hrsatama.fi/)

Seuraa meitä somessa:

https://www.linkedin.com/company/hrsatama/

https://www.facebook.com/HRSatama/

https://www.instagram.com/hrsatama (https://www.instagram.com/hrsatama/)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.hrsatama.fi/jobs/4049311-kiinteistonhoitaja-kymenlaakson-seudulle-kesatyontekija