Keikkatyötä lasten parissa lähihoitajille ja sair, Viisi Vuodenaikaa Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 31.8.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä suurella sydämellä hoitotyötä tekevä, ammattitaitoinen hoitaja! Toimintamme nopean kasvun vuoksi etsimme lasten ja nuorten kotihoivatiimeihimme keikkatyöntekijöitä. Työ tiimeissä tapahtuu ihanien lapsiasiakkaidemme kodeissa, joissa saat toteuttaa laadukasta ja tärkeää hoitotyötä omalla persoonallasi.

Päivittäinen työ pitää sisällään lääkehoitoa, arjen kuntouttavaa toimintaa, perushoitoa ja kliinistä hoitotyötä. Työvuorojen pituus ja ajankohta vaihtelevat asiakaskohtaisesti. Etsimme sinulle juuri toiveisiisi sopivat asiakkaat ja työvuorot. Vuorot toteutuvat yhden asiakkaan luona kerrallaan. Tässä työssä korostuukin laadukkaan hoitotyön lisäksi kiireettömyys ja hyvät resurssit.

Toivomme halua tehdä hoitotyötä lasten parissa, sydämellistä suhtautumista vakavastikin sairaita asiakkaitamme kohtaan, luotettavuutta sekä intoa tutkittuun tietoon perustuvan hoitotyön toteuttamiseen. Toivomme myös, että sinulla olisi jo joko lähihoitajan tai sairaanhoitajan tutkinto, mutta palkkaamme mielellämme myös opiskelijoita. Mikäli sinulla ei vielä ole lääkelupia, voit suorittaa ne kauttamme. Työtehtävien luonteen vuoksi työ edellyttää myös riittävää suomen kielen taitoa.

Tarjoamme työhön kattavan perehdytyksen, johon kuuluu esimerkiksi sähköinen materiaali, mentori, kuukausikoulutukset ja päivystyspuhelin, johon voit olla yhteydessä 24/7. Työhyvinvointia meillä tukee säännölliset koulutukset, tiimipalaverit ja yhteiset työhyvinvointitapahtumat. Meillä on tiivis työyhteisö, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen, auttavat toisiaan ja kehittävät yhdessä ideoita niin parasta mahdollista hoitoa kuin työhyvinvointiakin koskien.

Palkkauksessa otamme huomioon erityisosaamisesi ja mahdollisuutesi sitoutua keikkailemaan säännöllisesti.

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, palkkauspäätöksen teemme heti sopivan työntekijän löydyttyä. Jätäthän hakemuksesi siis pian. Mikäli sinulle heräsi kysyttävää työmahdollisuuksistamme, voit olla meihin yhteydessä puhelimitse tai sähköpostitse. Odotamme jo innolla yhteydenottoasi!

Tehtävässä vaaditaan rikostaustaote, joka perustuu Lakiin lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä (504/2002)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:info@viisivuodenaikaa.com