Kokki, varuskuntaravintola Luonetti, Jyväskylä, Leijona Catering Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Suurtalouskokki, varuskuntaravintola Luonetti, Jyväskylä

Haluatko kokkina paremmat ainekset merkityksellisempään työelämään?
Työmme yhteiskunnallinen merkittävyys ja uniikit työympäristömme tuovat arkeesi aivan uudenlaisia työelämäkokemuksia. Ei vain suolaa ja pippuria, vaan erilaisia sävyjä, makuja sekä iloa. Meille sinun hyvinvointisi ja sujuva arkesi ovat prioriteetti. Tarjolla on siis ainutlaatuiselta maistuvaa työtä - haluatko tarttua tilaisuuteen?

Tarkemmin tehtävästäsi

Meillä tulet valmistamaan hyvää ruokaa. Tuoreiden raaka-aineiden käyttäminen, oma reseptiikkamme sekä vastuullinen ruuan valmistus ovat tällöin työsi peruspilareita. Varuskuntaravintola Luonetissa valmistat ruokaa sekä henkilökunnalle että varusmiehille.

Työssäsi tärkeää on:

- Maukkaan ruuan valmistus laadukkaista raaka-aineista neljästi päivässä
- aamupala, lounas, päivällinen ja iltapala

- hygieniaosaamisen hallinta, omavalvonta ja ruoan itsearviointi

- perusteellista ruoka-aineiden ja valmistusmenetelmien tuntemusta sekä tarjolle asettelun osaamista.

Keittiössämme valmistat laadukkaista aineista maistuvaa ruokaa, et siis vain lämmitä tai operoi mikroa. Työtäsi raamittaa tarkka päiväjärjestys, mutta myös ennakoiva reagointi muuttuviin tilanteisiin. Työhösi tulet saamaan sujuvan startin työkavereittesi tuella ja kattavan perehdytysohjelmamme mukaisesti.

Leijona Catering työpaikkana

Olemme maanpuolustuksen ja turvallisuuden vastuullinen sekä elintärkeä kumppani. Työmme on yhteiskunnallisesti merkittävää ja meille sitä tekeville merkityksellistä. Meillä pääset kattamaan pöydän kristallikruunujen alle, korpimetsään kannonnokkaan tai vankilan muurien sisään. Työympäristömme ovat uniikkeja, mutta niin ovat ruokailuratkaisummekin - aina maastoruokailuista edustustilaisuuksiin ja saliruokailuista annospakkauksiin.
Olemme ylpeitä siitä, että olemme Great Place to Work -sertifioitu työpaikka. Työkaverimme ansaitsevat parhaan mahdollisen työpaikan. Meille on tärkeää, että työntekijämme viihtyvät, kehittyvät ja tuntevat olonsa turvalliseksi. Tähän me panostamme ja yhdessä onnistumme. Voit vielä tutustua tarkemmin ravintolatyöskentelyyn Leijonassa täällä.

Työkaverisi varuskuntaravintola Luonetissa

Ravintolassa työkaverisi ottavat sinut lämmöllä vastaan. Huomaat nopeasti, että me olemme toisillemme läsnä - kuuntelemme, teemme yhdessä ja haluamme toisillemme hyvää. Meitä yhdistää hyvä ruoka, eikä ainoastaan sitä tehdessä, vaan myös syödessämme yhdessä.

Meitä on täällä varuskuntaravintossa reilu 20 ruuan ammattilaista työskentelemässä kanssasi. Porukkahan on meillä ihan huippua - me nauramme, onnistumme ja välitämme yhdessä, vaikka soppa joskus vähän yli kiehuisikin. Tylsää meillä ei ole koskaan. Me työskentelemme suurtalouskeittiössä, mutta toisinaan ollaan maastossa, missä asiakkaammekin. Mitä tai missä sitten teemmekin, meillä on tapana hoitaa hommamme. Ja sitten kun työpaikalta lähdemme, onkin aika jonkin ihan muun.

Miksi sinun kannattaisi tulla meille kokiksi?

Eipä ole olemassa kaltaistamme työpaikkaa - tulet saamaan meillä työelämäkokemuksia, joita et muualta saa:

- Meillä sinun on helppo suunnitella ja rakentaa omaa elämää, kun voit luottaa siihen, että palkka on ajoissa tilillä ja työajat kalenterissa.

- Meillä on 60 toimipaikkaa ympäri Suomen. Jos elämä vie sinua toisaalle, ei se välttämättä tarkoita uuden työn etsimistä.

- Mikäli yö- tai iltatyöt eivät ole sinun juttusi, sepäs sattui. Meillä et nimittäin tee töitä öisin, vaan myöhäiset illat ja yöt ovat vapaita.
- Työaikasi on pääsääntöisesti klo 6:00-19:00 välillä maanantaista sunnuntaihin.

- Esihenkilömme panostavat joustavaan työaikasuunnitteluun. Meille on tärkeää, että saat vapaa-aikasi ja työsi sovitettua yhteen mahdollisimman hyvin.

- Sinun ei tarvitse osata kaikkea, kun työkaveriksemme tulet. Me pidämme yhdessä huolen siitä, että opit kaiken uuden ja pääset hyvään vauhtiin.

Millaista kokkia etsimme työkaveriksemme?

Etsimämme kokki on jo kokemusta kerryttänyt ja suurtalouskeittiössä toimiminen on valmiiksi tuttua. Tärkeää on, että sinulla on kokin koulutus. Ja koska työkielemme ja reseptiikkamme on suomeksi, tarvitset työssäsi hyvää suomen kielen taitoa.

Muuten on mielestämme tärkeää, että

- olet yhä valmis ja halukas oppimaan uutta - haluat kehittää ja kehittyä itse.

- et hämmenny nopeastikaan muuttuvien työtilanteiden johdosta. Uskallat ottaa vastuuta ja tehdä itsenäisiä ratkaisuja.

- pidät itsestäsi hyvää huolta, jotta työmme ajoittain fyysiset tilanteet eivät rasita sinua liikaa.

- sinulla on käytettävissäsi auto. Varuskuntamme on valitettavasti hieman haastavasti tavoitettavissa julkisilla kulkuvälineillä.

Miltä vaikutti? Voisitko sinä olla etsimämme työkaveri?

Tästä eteenpäin

Mikäli kiinnostuit tästä tehtävästä, olisi hienoa kuulla seuraavaksi sinusta. Työkaveriksemme voit hakea hakupainikkeen kautta 12.5.2024 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, joten älä suotta odota viime hetkeen. Voit myös kuulla meistä jo ennen hakuajan päättymistä.

Tehtävään valittavalle henkilölle teetetään turvallisuusselvitys sekä huumausainetesti. Autamme näiden toteuttamisessa.

Tervetuloa tekemään varmasti ainutlaatuiselta maistuvaa työtä!

Joko seuraat meitä Instassa? Ota meidät seurantaan ja avaa ovet arkeemme. Voit seurata meitä myös Facebookissa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/kokki-varuskuntaravintola-luonetti-jyvaskyla/D43KN0