Taloushallinnon asiantuntija / Controller, Tilipalvelu Rantalainen Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Nauttisitko taloushallinnon asiantuntijatyöstä isojen asiakkuuksien parissa? Haluaisitko työskennellä taloushallintoalan johtavassa huippuasiantuntijoiden organisaatiossa? Tämä tehtävä saattaisi kiinnostaa sinua!

Rantalainen on Suomen markkinajohtaja tilitoimistopalveluliiketoiminnassa. Tällä hetkellä Rantalainen palvelee yli 60 eri toimipisteellä ympäri Suomen ja Tukholmassa. Tarjoamme kaikenkokoisten asiakkaidemme liiketoiminnan menestyksen tueksi monipuoliset taloushallinnon, henkilöstöhallinnon ja yritysverotuksen palvelut jo yli 1 700 asiantuntijan voimin. Tutustu meihin tarkemmin nettisivuillamme (https://www.rantalainen.fi/).

Kasvumme tueksi haemme nyt TALOUSHALLINNON ASIANTUNTIJAA / CONTROLLERIA ERP-asiakkaisiin keskittyvään tiimiimme Kokkolan alueelle!

Tässä tehtävässä työskentelet osana Kokkolan asiantuntijatiimiämme. Tiimimme on keskittynyt erityisesti ERP-asiakkuuksien taloushallinnon hoitamiseen. ERP-asiakkuudet ovat pääasiassa isoja osakeyhtiöitä ja mukana on myös konsernimuotoisia, kansainvälisiä asiakkuuksia. Työssäsi tuotat monipuolisia taloushallinnon palveluja asiakasyrityksillemme liittyen kirjanpitoon, talouden raportointiin, tilinpäätöksiin, taloushallinnon kehittämiseen ja verotukseen. Toimit asiakkaillemme talouden neuvonantajana ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä asiakasyritysten johtajien kanssa.

Taloushallinnon kuukausittaisten prosessien lisäksi työtehtävät voivat liittyä esimerkiksi taloustiedon analysointiin ja jalostamiseen, raportointiin ja ennustamiseen tai kiinnostuksesi mukaan vaikkapa järjestelmänvaihdoksiin, prosessien kehittämiseen ja yritysjärjestelyihin. Lopullinen tehtävänkuva ja nimike muotoutuvat osaamisesi ja kiinnostuksenkohteidesi mukaan.

Työssäsi toimit itsenäisesti mutta osaa asiakkuuksista hoidamme isommalla tiimillä. Sinulla on aina taustalla ammattitaitoisen ja monipuolisen tiimisi tuki sekä Suomen johtavan taloushallintoalan asiantuntijaorganisaation koko tietotaito! Tiimimme tukikohta sijaitsee viihtyisässä Kokkolan toimistossamme, mutta voit työskennellä myös etänä tai muilta Rantalaisen toimipisteiltä toiveidesi mukaan.

Tehtävään haettaessa katsomme eduksi, jos sinulta löytyy:

Toivomme, että sinulta löytyy taloushallinnon korkeakoulututkinto ja laaja-alainen ymmärrys taloushallinnon hoitamisesta ja tilinpäätösten laatimisesta. Aiempi kokemus sisäisestä laskennasta, talouslukujen analysoinnista sekä talouden raporttien ja ennusteiden laatimisesta on eduksi. Myös kokemus konsernilaskennasta katsotaan myös eduksi. Tässä tehtävässä tarvitset myös hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja. Haluat ylläpitää ensiluokkaista asiakaskokemusta ja olla mukana kehittämässä asiakasyritystemme liiketoimintaa talouden näkökulmasta. Myös ymmärrys taloushallinnon hoitamisesta ERP-ympäristöissä auttaa sinua menestymään tässä tehtävässä, mutta arvostamme monipuolista kokemusta eri taloushallinnon ohjelmista!

Mitä Rantalainen tarjoaa sinulle?

Tarjoamme monipuolisen ja kiinnostavan toimenkuvan yhdessä Suomen moderneimmista tilitoimistoista, osana mukavaa tiimiä. Saat meillä asiantuntevan organisaation sisäisen tuen työhösi, jatkuvat koulutusmahdollisuudet ja nykyaikaiset työvälineet, kuten sähköpöydän etätyöskentelyyn. Joustavana työnantajana tarjoamme sinulle vapauden suunnitella omaa työtäsi, liukuvan työajan ja etätyömahdollisuuden, jotta työn ja muiden elämän osa-alueiden yhdistäminen olisi sujuvaa.

Haluamme olla taloushallintoalan paras työpaikka ja johtomme on sitoutunut tähän tavoitteeseen! Rantalaisella jokaista työntekijää arvostetaan omana itsenään ja sinua odottaakin meillä hyvä työympäristö sekä reilu arvomaailma. Meillä panostetaan laadukkaaseen esihenkilötyöhön ja uramahdollisuuksiin talon sisällä. Lue lisää kattavista henkilöstöeduistamme sekä Rantalaisesta työnantajana sivuiltamme (https://www.rantalainen.fi/tyopaikat/).

Hae paikkaa mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 12.5.2024.
Kerrothan hakemuksessasi myös palkkatoiveesi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja teemme valinnan heti sopivan henkilön löydyttyä eli älä turhaan odota viimeiseen hakupäivään!

Jos haluat kuulla lisää tehtävästä tai tulevasta tiimistäsi, olethan yhteydessä meihin! Lisää tehtävästä kertoo palvelupäällikkö Minna Lehtikangas (010 322 2012)
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rantalainen.teamtailor.com/jobs/4049099-taloushallinnon-asiantuntija-controller