Tekninen asiakaspalveluedustaja, Barona Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Mesvac Oy on johtava eurooppalainen valmistaja innovatiivisille ja kestäville autotallioviratkaisuille. Korkeatasoisen asiakaspalvelun ja jatkuvan tuotekehityksen kautta Mesvac tarjoaa ainutlaatuisia ratkaisuja sekä yksityis- että yritysasiakkaille. Jatkuvasti kasvava ja kansainvälisesti menestyvä yritys etsii nyt uusia osaajia liittymään dynaamiseen tiimiinsä.

Etsimme nyt motivoitunutta teknistä asiakaspalveluedustajaa vahvistamaan autotalliosastomme osaavaa tiimiä. Tässä roolissa tarjoat teknistä tukea ja neuvontaa asiakkaillemme rakennustarvikkeisiimme, erityisesti autotallioviin, liittyen valinta-, asennus- ja huoltokysymyksissä. Työskentelet tiiviisti myynti- ja teknisen tiimin kanssa varmistaaksesi, että asiakkaidemme tarpeet täytetään tehokkaasti ja ammattimaisesti. Tehtäväsi kattavat monipuolisen valikoiman vastuutehtäviä, kuten asiakastuen tarjoamisen puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä sekä erilaisten järjestelmien parissa toimimisen. Lisäksi vastaat osaltasi uusien tuotteiden ja palvelujen esittelystä asiakkaille sekä asiakaspalautteen keräämisestä ja raportoinnista. Pysyt ajan tasalla alan uusimmista trendeistä ja olet mukana kehittämässä toimintaamme entistä kilpailukykyisemmäksi.

Odotamme Sinulta:

-Vahvaa järjestelmäosaamista ja kykyä omaksua nopeasti uusia teknologioita
   -Erinomaisia asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja
   -Teknistä ymmärrystä, erityisesti rakennusalalta
   -Aktiivista ja itsenäistä työskentelyotetta
   -Hyvää suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin ja saksan kielen osaaminen katsotaan eduksi.
   -Kykyä toimia tehokkaasti sekä itsenäisesti että tiimissä
   -Kiinnostusta alan uusimpiin trendeihin ja teknologioihin

Miksi meille? Mesvac Oy tarjoaa sinulle monipuolisen työympäristön ja mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi teknisenä asiakaspalveluedustajana. Työskentely tehtävässä tapahtuu Kirkkonummen toimipisteellä, mutta myös osittain hybridimallissa. Mahdollisuus kehittyä alan johtavassa yrityksessä ja työskennellä kansainvälisessä ympäristössä avaa ovia urakehityksellesi; innovatiivinen ja kannustava työympäristömme tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa.

Tutustu meihin tarkemmin täällä: https://www.mesvac.fi/yritys/mesvac

Kiinnostuitko? Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen, ja työt tehtävässä alkavat mahdollisimman pian sopimuksen mukaan. Lähetä meille CV ja hakemus oheisen linkin kautta mahdollisimman pian, mutta viimeistään 12.5.2024. Aloitamme hakijoiden käsittelyn jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä ja rekrytointiprosessista antaa Baronan rekrytointikonsultti Julia Pöllänen, jonka tavoitat parhaiten sähköpostista julia.pollanen@barona.fi tai numerosta +358 44 460 2058.

Tietosuojasyistä emme vastaanota hakemuksia sähköpostitse.

Barona HR ohjaa HR:n ja hallinnon ammattilaiset uusille innostaville urapoluille. Työllistämme HR:n ja hallinnon osaajia laajasti eri toimialoille - assistenttitehtävistä johtotasolle asti. Autamme sinua pysymään mukana muutoksessa ja kehittämään osaamistasi, jotta se palvelee yritysten osaamistarpeita parhaiten myös tulevaisuudessa ja saat onnistumisen iloa urallasi.

Barona auttaa sinua rakentamaan työelämästä itsesi näköistä. Tuemme sinua kaikissa urasi eri käänteissä, Suomessa ja kansainvälisesti.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://my.barona.fi/application/6622324b22ba26001e6d8d55