Fysioterapeutti, Attendo Terapia Kainuu - Ristijä, Attendo Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Fysioterapian ammattilainen Kainuun alueella, olisiko tässä sinun tulevaisuuden työpaikkasi? Haemme FYSIOTERAPEUTTIA Attendo Terapia Kainuun terapiatiimiin. Olemme edelläkävijöinä kehittäneet toimintamallin, jossa terapeuttimme pääsevät työskentelemään kuntoutuksen asiantuntijan roolissa asumispalveluyksikön moniammatillisessa työyhteisössä. Tehtävä on vakituinen ja työ on päivätyötä. Tehtävässä voit aloittaa sopimuksen mukaan.

Työssäsi toimit Ristijärven (1kpl) ja Puolangan (1kpl) ympärivuorokautisten hoivapalveluyksiköiden kuntoutuksen asiantuntijana sen asukkaat ja henkilökunta huomioiden.

Työtehtäväsi fysioterapeuttina on monipuolinen ja työtehtäviisi sisältyy:

- Asukkaiden toimintakyvyn arviointi sekä toimintakyvyn tukeminen yksilö- ja ryhmäohjauksina

- Oman yksikkösi toiminnan kehittämistä moniammatillisessa työryhmässä

- Apuvälinetarpeen arvioinnit, hankinta ja käytön opastus

- Henkilöstön ohjaaminen kuntouttavaan työotteeseen ja ergonomisiin työskentelytapoihin

Lue lisää Attendo Terapiapalveluista (https://www.attendo.fi/palvelumme/terapiapalvelut/)

Tehtävänkuvaan voit tutustua myös Suomen Fysioterapia-liiton webinaaritallenteesta (https://www.suomenfysioterapeutit.fi/ajankohtaista/ikaantyneiden-fysioterapia-voi-olla-muutakin-kuin-hoitotyota/)

Työnantajana olemme joustavia ja meillä voit olla mukana suunnittelemassa työvuorojasi. Saat työssäsi tukea omalta esihenkilöltäsi sekä muilta tiimisi terapeuteilta. Meille on tärkeää, että fysioterapeuttimme saavat erinomaisen perehdytyksen työhönsä ja saavat toteuttaa ammattinsa mukaisia työtehtäviä.

Edellytämme hakijalta fysioterapeutin koulutusta (myös loppuvaiheen ft-opiskelijat huomioidaan) sekä tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa asiakkaiden ja potilaiden suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaoloajan ajaksi. Etsimme ensisijaisesti huipputyyppiä ja arvostamme myös osaamista erityisesti ikääntyneiden kuntoutuksen, ergonomian ja/tai kinestetiikan parista. Oman ajoneuvon käyttö edellytyksenä työtehtävässä.

Meillä työsuhde-etuihin kuuluu esim. säännölliset tiimien tyhy- ja kehittämispäivät, laajat käyttömahdollisuudet sisältävä ePassi, laaja työterveyshuolto ja kattava henkilöstöetuohjelma.

Noudatamme työsuhteessa yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta.

Tule tekemään laadukasta työtä mukavaan tiimiin!

Kiinnostuitko?
Ole ystävällinen ja täytä hakulomake 10.5.2024 mennessä. Emme malta odottaa, että kuulemme sinusta! Vastaamme jokaiselle hakemuksen lähettäneelle ja tiedotamme hakuprosessin etenemisestä. Toimithan pian, sillä haastattelut aloitamme heti hakuajan jälkeen.

Lisätietoja tehtävästä antaa tiimin vastaava terapeutti Teemu Kipinä puh. 044 7480275
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ura.attendo.fi/jobs/4048800-fysioterapeutti-attendo-terapia-kainuu-ristijarvi-puolanka