Ravintolapäällikkö, Bistro Manu, Original Sokos H, Sokotel Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ravintolapäällikkö, Bistro Manu, Original Sokos Hotel Presidentti

Ainutlaatuinen aidosti suomalainen hotelli, Bistro Manu - mestarin otteella.

Menneinä aikoina manu oli nimitys mestarille ja oman alansa parhaalle ammattilaiselle. Bistro Manussa ruoka ja juoma tarjoillaan tämän päivän mestarillisella otteella. Meidän mestariemme kädentaidot löytyvät soppakauhan varresta, cocktail-lasista sekä vieraitamme hurmaavista ravintolaelämyksistä.

Nykyisen ravintolapäällikön siirtyessä uusiin haasteisiin haemme hänen tilalleen uutta ravintolapäällikköä vastaamaan OSH Presidentin Bistro Manun toiminnasta.

Bistro Manun ravintolapäällikkönä toimit tulosvastuullisessa roolissa sekä johdat asiakas- ja henkilöstökokemusta omalla vastuualueellasi. Toimit esihenkilönä reilun kymmenen hengen tiimille ja raportoit työssäsi hotellinjohtajalle.
Olet vastuuta ottava, kannustava ja empaattisesti jämäkkä ihmisten johtaja. Tunnet ja hallitset laadukkaan ravintolatoiminnan keskeiset prosessit ja tunnusluvut. Tiedät milloin tarttua toimeen. Sinulla on harkittu ja ratkaisukeskeinen lähestymistapa työhösi.

MITÄ ODOTAMME SINULTA:
Usean vuoden työkokemusta vastaavan kaltaisen ravintolatoiminnan perustehtävistä
Kokemusta esihenkilötyöstä
Vastuuta kantavaa, arvostavaa ja analyyttistä johtamisotetta
Tahtoa kehittää ja kehittyä
Kokonaisuuksien hahmotuskykyä hotelli-ravintolatoimintaympäristössä
Hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

MITÄ TARJOAMME SINULLE:
Avainroolia hotellin johtoryhmässä
Mahdollisuuden kehittyä ja laajentaa omaa osaamistasi
Sokotelin ammattitaitoisen työyhteisön tuen
Suomen parhaiksi kehutut S-ryhmän henkilöstöedutostoalennukset S-ryhmän kaupoista, ravintoloista, hotelleista ja liikennemyymälöistä
kattavat työterveyspalvelut
normaalia laajemman vakuutusturvan

Sokotelin ja S-ryhmän laajat uramahdollisuudet

Klikkaa tästä ja katso videolta mitä Sokotelilaisuus hotelleissamme tarkoittaa!

Lisätietoja ja hakuohjeet

Työsuhde on vakituinen ja kokoaikainen. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Jos innostuit, täytä hakemus palkkatoiveineen viimeistään 10.5.2024. Käsittelemme hakemuksia ja kutsumme henkilöitä haastatteluun jo hakuaikana, joten ethän aikaile. Emme huomioi sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia.

Lisätietoja tehtävästä antaa hotellinjohtaja Hannele Laurila puhelimitse numerosta 050-3594449 tai sähköpostitse hannele.laurila@sok.fi

Eezy Oyj toimii Sokotelin virallisena rekrytointikumppanina hoitaen rekrytoinnin ensimmäiset vaiheet. Työllistyt Sokotelille vakituiseen työsuhteeseen. Sokotel Oy on osa S-ryhmää. Me operoimme Suomessa kahtatoista Sokos- ketjun hotellia ja seitsemää Radisson- ketjun hotellia. Sokotel Oy toimii pääkaupunkiseudulla, Tampereella ja Oulussa.

Sokotelille on myönnetty Suomen innostavimmat työpaikat tunnustus sekä Hyvän mielen työpaikka sertifikaatti. Ihminen, kasvu ja kehittyminen ovat toimintamme keskiössä, ja meiltä saat takuun hyvästä johtamisesta. Sokotel on savuton työpaikka.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://sok.wd3.myworkdayjobs.com/S-ryhman-avoimet-tyopaikat/job/ORIGINAL-SOKOS-HOTEL-PRESIDENTTI/Ravintolapllikk--Bistro-Manu--Original-Sokos-Hotel-Presidentti_R-27709