Perhetoiminnan ohjaaja, Oulun seudun omaishoitajat ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Haemme työntekijää toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Hyvinvoiva perhe -toimintaamme. Kohdennettu toiminta-avustus on suunnattu erityislapsiperheiden tukemiseen teemallisten perheryhmien, ammatillisesti ohjattujen vertaistukiryhmien, yksilöllisen tuen ja tiedotuksen avulla. Tarkoituksena on erityislapsiperheiden vapaa-ajan, osallisuuden ja arjen hyvinvoinnin vahvistaminen sekä vanhemmuuden ja omaishoitajuuden tukeminen.

Työntekijä vastaa omalta osaltaan erityisperheille tarjottavasta osallisuutta vahvistavasta vapaa-ajan toiminnasta, joita ovat monipuoliset teemalliset perheryhmät (mm. rentoutuminen, taide, kulttuuri, luonto, liikunta) sekä iloiset perhetapahtumat. Perheiden aikuisille on suunnattu erilaisia parisuhdetoimintoja (mm. teemalliset parisuhdeillat, parisuhdeviikonloput) sekä vanhemmuutta ja omaishoitajuutta vahvistavaa yksilötyötä. Lisäksi työnkuvaan kuuluu www.hyvinvoivaperhe.fi -sivuston päivittäminen ja kehittäminen, luentojen ja webinaarien suunnittelu ja toteuttaminen. Toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi sekä viestinnän tehtävät tehdään yhdessä vastaavan perhetyöntekijän kanssa.

Työskentely perheiden kanssa edellyttää joustavuutta, yhteistyökykyä, kohtaamistaitoja ja sopivasti herkkyyttä. Sinulla on takataskussasi erilaisia hyvinvoinnin edistämisen menetelmiä, joita voit käyttää perheiden hyödyksi. Erityisryhmäosaaminen sekä yksilötyön menetelmät katsotaan eduksi. Tehtävän hoitaminen edellyttää myös innovatiivisuutta ja motivoitunutta työotetta. Työtä tehdään pääsääntöisesti klo 8-16 välillä, mutta perheiden ryhmätoiminnot painottuvat pääasiassa iltaan, joten iltatyöskentelyn on oltava mahdollista. Ennen tehtävän vastaanottamista hakijan tulee esittää rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi).

Koulutusvaatimuksena on soveltuva sosiaali-, terveys- tai kasvatusalan korkeakoulututkinto. Edellytämme hakijalta aikaisempaa kokemusta erityisryhmien sekä erityisperheiden kanssa työskentelystä, sekä ryhmän ohjauksesta. Edellytämme hakijalta vähintään viiden vuoden työkokemusta. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla hyvät verkostoitumis-, vuorovaikutus- sekä viestintätaidot. Palkkaus Yksityisen sosiaalipalvelualan TES:n mukaan G26. Työsopimuksessa noudatetaan 6kk koeaikaa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:salla.jamsen@osol.fi