Ohjaaja, Salorinne, Hoivatie Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 15.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Uskomme, että hyvä syntyy arjessa, tavallisissa asioissa ja pienissä edistysaskelissa. Ohjaaja, tule meille työkaveriksi luomaan nuorille hyvää arkea!
Olet sitten kokenut sote-alan ammattilainen tai kasvamassa sellaiseksi, tule mukaan tekemään merkityksellistä ja vaikuttavaa työtä. Työmme on vastuullista ja ajoittain haastavaa, mutta sitäkin antoisampaa ja palkitsevaa. Lähdetkö mukaan?
Salorinne on sijaishuollon erityisyksikkö haasteellisesti oirehtiville nuorille, jotka tarvitsevat vahvaa ammatillista tukea kasvussaan ja hyötyvät koulukodin erityisosaamisesta. Salorinteellä pääset osaksi moniammatillista ja työhön sitoutunutta tiimiä. Parasta Salorinteessä on yhdessä tekeminen ja sijoitettujen lasten lämmin kohtaaminen. Salorinteellä pääset kehittämään taitojasi lastensuojelun ammattilaisena ja hyödyntämään omia vahvuuksiasi yhdessä tiimin kanssa. Välittävällä vuorovaikutuksella luomme turvallista arkea sijoitetuille lapsille. Työskentelemme kolmessa vuorossa.
Erityisen huolenpidon (EHO) ohjaajan tehtävänä on lastensuojelulain mukaisen moniammatillisen, kokonaisvaltaisen kasvatuksen ja huolenpidon toteuttaminen nuorille, joiden toiminta erityisen vakavasti vaarantaa heidän henkeään, terveyttään tai kehitystään. Tehtävänä on vakauttaa nuoren elämäntilanne, rakentaa muutosmotivaatiota ja sitouttaa kuntoutukseen. Toimit omaohjaajana, ja teet yhteistyötä lapsen perheen, läheisten ja tiimin kanssa. Lisäksi teet yhteistyötä terveydenhuollon tiimin ja perusopetusta toteuttavan opettajan tai jatko-opintojen osalta oppilaitoksen kanssa.
Turvallinen ja vakaa arki on kasvatuksen tärkein elementti. Sen lomassa mielekkään arjen toteuttamiseen voi kuulua myös retket luonnossa, lautapelit, askartelu, taide ja välillä myös herkuttelu. Työntekijämme sanoin luottamus, välittäminen, turvallisuus ja oikeudenmukaisuus luovat hyvän ympäristön, jossa erityistä huolenpitoa tarvitsevista lapsista voidaan pitää huolta suurella sydämellä.
Tarjoamme sinulle - laadukkaan työnohjauksen - monipuolista ja vastuullista työtä moniammatillisen tiimin tukemana - koulutusmyönteisen organisaation sekä lisäksi mahdollisuuden osallistua valtakunnallisen organisaation tarjoamiin sisäisiin koulutuksiin - mukavan, osaavan ja kokeneen työyhteisön tuen - hyvinvointia edistävät kattavat henkilöstöedut (mm. ePassiFlex kulttuuri-, liikunta- ja hyvinvointietuus 250 €/vuosi) - työyhteisörahaston tiimeittäin/yksiköittäin omiin henkilöstötapahtumiin - merkkipäivämuistamiset - kattavan työterveyshuollon - työsuhdepyöräedun
Toivomme sinulta - sosionomin tutkintoa (AMK) tai sosiaali- ja terveysalan korkeakoulututkintoa - lastensuojelun osaamista ja vahvaa ammatillisuutta - hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja sekä positiivista, reipasta ja itsenäistä asennetta huumorintajua unohtamatta! - lämmintä, kunnioittavaa ja sitoutunutta työotetta - läsnäoloa, kiinnostusta ja halua rakentaa hyvää arkea asiakasnuorillemme - ajokorttia Tuleva tiimisi toivoo, että olet luotettava ja vastuullinen ja omaat hyvät tiimityöskentelytaidot. Sinulla on reipasta työotetta, aktiivisuutta, oma-aloitteisuutta ja olet valmis sitoutumaan pitkäjänteisesti sijoitettujen lasten kanssa työskentelyyn ja yhteiseen kehittämistyöhön. Työssä helpottaa, jos omaat taitoja kodinhoidollisissa tehtävissä ja osaat kirjoittaa. Valmiudet ja motivaatio oppia uutta auttavat työssä. Tiiminä olemme keskusteleva ja pohdimme asioita yhdessä. Parhaat tulokset saadaan yhteistyöllä!
Kiinnostuitko?- Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja palkkaus määräytyy yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimuksen mukaisesti. Palkkasi on työkokemuksestasi riippuen 2557,85-2787,99€, ja palkkaasi huomioidaan Muhos-kohtainen saatavuuslisä 100 €/kk sekä Eho-lisä 150 €/kk. - Tehtävän aloituksen ajankohdasta voimme sopia yhdessä. Laitathan hakemuksesi 15.5.2024 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimithan nopeasti!
Kiinnostuitko tai heräsikö sinulla kysyttävää? Soita tai laita viestiä, niin jutellaan tarkemmin!Terveisin Salorinteen palveluvastaavamme Annika Haltsonen, annika.haltsonen@hoivatie.fi, p. 044 5065 078 Edellytämme työntekijöiltämme tartuntatautilain 48§ mukaista rokotesuojaa ja hyväksyttyä lääkärintodistusta terveydentilasta. Lasten kanssa työskentelevän tulee esittää Rikosrekisterilain 6§:2 momentin mukainen ote rikosrekisteristä.
Arvostamme työyhteisön monimuotoisuutta ja teemme töitä yhdenvertaisuuden eteen.Miksi Hoivatie?
Hoivatie on yhteiskunnallinen yritys ja yksi Suomen suurimmista kotimaisesti omistetuista sosiaalialan yrityksistä. Tapamme toimia pohjautuu Hoivatien arvoihin, perustehtävään, strategiaan, ja teemme joka päivä työmme vastuullisesti sen mukaisesti. Hyvinvoiva, motivoitunut ja ammattitaitoinen henkilöstö on menestystekijämme. Rakennamme erinomaista työntekijäkokemusta positiivisella johtamisella, dialogisuudella ja osaamisen kehittämisellä. Ymmärrämme asiakkaidemme odotukset ja tarpeet, ja tehtävämme on turvata hyvän elämän edellytykset jokaiselle.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.hoivatie.fi/fi/avoimet_tyopaikat/haemme_nyt/?rmpage=job&rmjob=671&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol