Kehitys- ja kunnossapitoinsinööri/koordinaattori, KM-Yhtymä Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pyroll Pakkaukset Group Oy on kotimainen pakkauskonserni, joka tuottaa vastuullisia pakkauksia ja palveluita yhteensä kahdeksassa tehtaassa ympäri Suomen. Konsernimme on johtavien suomalaisbrändien luottokumppani ja asiakkaitamme ovat pääosin suomalaiset elintarviketeollisuuden yhtiöt. Pyroll työllistää noin 300 henkilöä ja liikevaihto vuonna 2023 oli noin 70 miljoonaa euroa.

Pyroll Joensuu eli KM-Yhtymä Oy on osa Pyroll Pakkaukset Groupia. Joensuussa työskentelee n. 40 elintarvikepakkausalan ammattilaista. Päätuotteitamme ovat alumiinikannet mm. jogurtti- ja rahkapurkkeihin sekä erilaiset kalvo- ja joustopakkaukset. Nyt haemme tekevään joukkoomme:

KEHITYS- JA KUNNOSSAPITOKOORDINAATTORIA TAI
KEHITYS- JA KUNNOSSAPITOINSINÖÖRIÄ

Lopullinen tehtävänimike riippuu hakijan taustoista ja koulutuksesta.

Kunnossapidon vastuuhenkilö vastaa ennakkohuolloista, korjauksista ja varaosatarpeista tuotannon sekä kiinteistön koneiden ja järjestelmien osalta. Meillä on omaa kunnossapitoa ja tämän lisäksi toimimme tarvittaessa yhteistyökumppaneidemme kanssa. Aiempi kunnossapitokokemus, käytännönläheinen toimintatapa ja kyky tarttua ominkin käsin töihin katsotaan ehdottomasti eduksi.

Koemme, että meillä täällä Joensuun yksikössä on kehitettävää kaikilla osa-alueilla, mm. tuotannon tehostamisessa ja menetelmissä, järjestelmissä ja niiden hyödyntämisessä, kunnossapitotoiminnossa sekä tuotteissa. Kehitystä tehdään jatkuvana parantamisena sekä projekteina. Tehtaan toiminnan kehittämiseen on investoitu ja investointeja jatketaan tänäkin vuonna.

Toivomme, että sinulta onnistuu kokonaisuuksien hahmottaminen yksityiskohdat huomioiden, suunnittelu, aikataulutus, toteutus, valvonta ja tarvittaessa nopea reagointi. Näitä taitoja tarvitaan sekä päivittäisessä toiminnassa että projekteista vastatessa. Olet joustava, kykenet itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn, omaat hyvät yhteistyötaidot ja ehdottoman tärkeää on, että sinulta löytyy halua tarttua haasteisiin ja etsiä niihin ratkaisut. Yhteydenpito koti- ja ulkomaisiin yhteistyökumppaneihin onnistuu sinulta myös soittamalla.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän mukavassa keskikokoisessa teollisuusyrityksessä. Tehtävässä pääsee tekemään ja kehittämään. Näin se tarjoaa myös hyvän mahdollisuuden omaan kehittymiseen. Meillä on hyvä työterveyshuolto, hyvät edut Smartumin kautta ja hyvä tekemisen meininki!

Haluatko mukaan tiimiimme? Mikäli kiinnostuit, laita vapaamuotoinen hakemus ja CV sähköpostilla osoitteeseen toni.muukkonen@pyroll.com viimeistään 5.5.2024.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla yksikön päällikkö Toni Muukkoselle, p. 040 483 5161. Parhaat ajat tavoitella hakuajan puitteissa ovat tiistaisin ja torstaisin klo 14-16.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:toni.muukkonen@pyroll.com