Koulunkäynninohjaaja, Merikarvian kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Merikarvian keskustassa lähellä luonnonkauniita merimaisemia sijaitsee Merikarvian Yhteiskoulu, jossa opiskelevat luokat 7-9 ja Ahlströmin alakoulu, jossa on luokat 1-6. Tule kanssamme rakentamaan kodikkaan kunnan nuorten tarinaa.

Etsimme määräaikaista koulunkäynninohjaajaa yläkoulun ja alakoulun yhteiseen pienryhmään ajalle 6.8.2024 - 31.12.2024. Tehtävän määräaikaisuuden peruste on hankerahoitus. Yhteiskoulussa on oppilaita 89 ja alakoulussa 210. Koulun läheisyydessä sijaitsevat kuntamme kirjasto, Ahlströmin alakoulu, lukio ja jäähalli.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, omatoimisuutta, positiivisuutta sekä taitoa kohdata arvostavasti niin oppilaat, huoltajat kuin työkaverit. Työnkuva on monipuolinen edellyttäen joustavuutta ja kykyä kohdata erilaisia oppijoita.

Hakijoilta toivomme aiempaa työkokemusta vastaavanlaisissa työtehtävissä.

Palkkaus KVTES:n mukaan. Koeaika on 2kk. Valitun tulee toimittaa nähtäväksi lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote ennen työssä aloittamista ja ote ei saa olla kuutta (6) kuukautta vanhempi.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597768/fi_FI