Varhaiskasvatuksen opettaja, Merikarvian kunta
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 13.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Merikarvian keskustassa lähellä luonnonkauniita merimaisemia sijaitsee Norkoolin päiväkoti. Tule kanssamme rakentamaan kodikkaan kunnan lasten tarinaa. Etsimme Merikarvialle Norkoolin päiväkotiin varhaiskasvatuksen opettajaa ajalle 1.8.-31.12.2024. Määräaikaisuuden peruste on perhevapaasijaisuus.

Varhaiskasvatuksen opettajan kelpoisuusehdot määräytyvät varhaiskasvatuslain (540/2018) 26§ ja 75§ siirtymäsäädösten mukaisesti, vähintään kasvatustieteen kandidaatin tutkinto, johon sisältyy lastentarhanopettajan koulutus tai sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto, johon sisältyvät varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikkan opinnot 60 op tai sosionomin tutkinto. Työsuhteeseen valitun on esitettävä nähtäväksi lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetussa laissa (504/2002) tarkoitettu rikosrekisteriote sekä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Työaika on 38,25 h/vko. Kelpoisuusehdot täyttävien hakijoiden puuttuessa huomioimme myös epäpätevät hakijat.

Norkoolin päiväkoti on idyllinen kasvu- ja oppimisympäristö.
Peruskorjattu maalaistalo pihapiireineen, aittoineen ja leikkialueineen suorastaan inspiroivat lapsia monipuoliseen liikkumiseen ja leikkimiseen.
Tarjoamme sinulle ammattitaitoisen ja innostuneen työyhteisön, jossa on yhdessä tekemisen meininki!

Toivomme sinulta vahvaa pedagogista työotetta, myönteistä ja aktiivista asennetta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kohdata lapset aidosti.

Tervetuloa kummallisen kodikkaalle Merikarvialle ja Norkoolin päiväkotiin!
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597698/fi_FI