Tekninen asiantuntija, Suomen Asiantuntijapalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Satpa etsii tiimiinsä Tampereelle kokoaikatyöhön henkilöä jolla on kiinnostusta ja osaamista erilaisiin kiinteistöteknisiin tutkimuksiin, tarkastuksiin ja hankesuunnitelmiin.

Satpa
Yrityksen pääpalvelutuotteet ovat putkistojen kuntotutkimukset, peruskuntoarviot ja muut tekniset selvitykset, tarkastukset ja hankepalvelut. Olemme putkistojen kuntotutkimusten toteutuksessa yksi varteenotettavimmista toimijoista Suomessa ja yritykseltä löytyy osaaminen sekä omat tutkimuslaitteistot näihin.

Yritys on toiminut vuodesta 2005 ja vakiinnuttanut paikkansa. Olemme pieni mutta alallamme arvostettu toimija. Meillä on hyvä tiimi ja joustava työympäristö.

Mitä odotamme sinulta?
Toivomme että olet kiinteistötekniikan osaaja jolla kenties jo kokemusta asiakaskontakteista ja ehkä tarjoustoiminnasta. Omaat tietämystä lvi- tai rakennustekniikan osalta sekä mahdollisesti kokemusta erilaisista tarkastuksista ja kiinteistöteknisestä hankesuunnittelusta. Osaaminen ja kiinnostuneisuus toki ovat tärkeimmät, mutta soveltuva koulutuspohja voisi olla työteknikosta insinööriin. Lisäkoulutustarpeita voidaan pohtia osaamistason mukaan. Työ edellyttää hyvää Suomen kielen suullista ja kirjallista ulosantia.

Toimimme Tampereelta käsin laajalti pitkin Suomea, pääsääntöisesti Vaasa-Kuopio -akselin eteläpuolella. Työ edellyttää kenttätyöskentelyä, toimistotyötä sekä mahdollisesti yksittäisiä lyhyitä yöpymisiä eri paikkakunnalla.

Voit tutustua yritykseen lisää osoitteessa satpa.fi tai halutessasi kysyä lisää tehtävästä osoitteesta jani.tuominen@satpa.fi

Vapaamuotoiset hakemukset palkkatoiveineen 05.05.2024 mennessä: jani.tuominen@satpa.fi. Paikka on tarkoitus täyttää toukokuun 2024 kuluessa tai heti sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:jani.tuominen@satpa.fi