Tuotantotyöntekijä elintarvikelaitokseen, Jukkola Food Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 24.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Etsimme Jukkola Foodiin tuotantotyöntekijää meijerilaitokseemme. Työ pitää sisällään erilaisten maitotuotteiden valmistusta tuotantoprosessin eri vaiheissa. Työssä tulet käsittelemään erilaisia meijerituotteita, käyttämään useita eri tuotannon laitteita pakkauskoneista etiketöintilaitteisiin ja huolehtimaan muun henkilökuntamme kanssa tärkeistä hygieniatoimenpiteistä tuotteiden valmistuksen ympärillä. Työ on fyysistä. Työtä tehdään sekä yhdessä että itsenäisesti tehtävästä riippuen.

Koulutamme ja perehdytämme sinut työhön, ja lopullinen työnkuva koostetaan osaamisesi mukaan.

Työ pitää sisällään mm. seuraavia työtehtäviä:

- maidon käsittely
- tuotteiden valmistus
- tuotteiden pakkaaminen
- tuotteiden laatikointi ja lähettäminen
- hygieniatoimenpiteet työympäristössä

Toivomme sinulta:

- reipasta asennetta
- halua oppia ja omaksua uutta
- tulet toimeen koneiden ja tuotantolaitteiden kanssa
- ripeyttä
- ongelmanratkaisukykyä

Katsomme eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta elintarvikealalta. Työhön vaaditaan hygieniapassi, mutta sen voit myös suorittaa meillä, jos sitä ei sinulta valmiiksi löydy.

Työ on vuoden sijaisuus, joka alkaa mahdollisuuksiesi mukaan kevään tai kesän aikana perehdytyksellä. Sopivan henkilön löytyessä jatkamme mielellämme pestiä myös vuoden sijaisuuden jälkeen.

Jukkola Food on yli 30 vuotta toiminnassa ollut lohtajalainen perheyritys, joka tunnetaan artesaanilaatuisista meijerituotteista. Meijerissämme valmistetaan mm. tuorejuustoja, kypsytettyjä juustoja, hapanmaitotuotteita ja alihankintana kaurapohjaisia meijerituotteita. Joukkomme on tiivis ja yhteen hiileen puhaltava.

Hae työpaikkaa kevään aikana lähettämällä meille vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV:si eveliina.jukkola@jukkolan.fi. Lisätietoja tehtävästä ja työnkuvasta voi tiedustella Eveliinalta 0400 463 731.

Hakemukset 24.5.2024 mennessä. Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana ja pesti saatetaan täyttää jo aiemmin sopivan henkilön löytyessä.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta mailto:eveliina.jukkola@jukkolan.fi