ASENNUSTYÖNJOHTAJA, Sumitomo SHI FW
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 31.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Sumitomo SHI FW Service tarjoaa nopeita, joustavia, innovatiivisia ja luotettavia palveluja voimalaitoksille. Varmistamme ja kehitämme laitosten jatkuvaa taloudellista käyttöä koko sen käyttöiän ajan. Servicen toimintamme perustana ovat paikallisuus ja pitkäjänteinen asiakasyhteistyö. Tarjoamme asiakkaidemme käyttöön myös koko kansainvälisen Sumitomo SHI FW:n -yhtiön asiantuntemuksen.

Sumitomo SHI FW hakee

ASENNUSTYÖNJOHTAJAA

Servicen koti- ja ulkomaan projektikohteisiin. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta, esimerkiksi kone- tai energiatekniikan insinööritutkintoa tai vastaavaa sekä kokemusta asennustyömaiden johtamisesta. Odotamme sinulta asiakaslähtöistä ja tuloshakuista toimintatapaa, yhteistyökykyä, hyviä kommunikointitaitoja ja kykyä työskennellä myös englannin kielellä. Muu kielitaito katsotaan eduksi. Olet tiimipelaaja ja haluat työskennellä työturvallisuudesta huolehtien. Tehtävä sisältää matkustamista. Lisäksi arvostamme hitsausteknistä osaamista, kone- ja laitesuunnittelu osaamista sekä kokemusta voimalaitosten käyttötehtävistä.

Tarjoamme vastuullisia ja mielenkiintoisia tehtäviä projekteissa, joissa sinulla on mahdollisuus haastaa itsesi ja syventää osaamistasi.

Sumitomo SHI FW (SFW) toimittaa puhtaan energiantuotannon ratkaisuja ja palveluita, jotka edistävät hiilidioksidipäästöjen vähentämistä maailmanlaajuisesti. Toimimme yhteensä 20 paikkakunnalla 14 maassa. Ratkaisujamme ovat energian tuotanto biomassasta ja jätteestä, pitkäkestoinen energian varastointi, jätteiden kierrätys arvokkaiksi lopputuotteiksi, hiilidioksidin talteenotto, savukaasujen puhdistus, hukkalämpökattilat sekä palvelut toimittamiemme tuotteiden digitalisoimiseksi ja hiilidioksidipäästöjen vähentämiseksi maailmanlaajuisilla sähkö- ja teollisuusmarkkinoilla. Tarjoamme asiakkaillemme kestäviä energiaratkaisuja useille teollisuudenaloille, kuten energia-, jäte-, kemikaali-, metalli-, sementti- sekä sellu- ja paperiteollisuuteen ja kestävien polttoaineiden valmistukseen. SFW:n maailmanlaajuinen menestys projektien toteuttamisessa perustuu 1 800 osaavan työntekijämme laajaan asiantuntemukseen ja kokemukseen.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://eiox.fa.em2.oraclecloud.com/hcmUI/CandidateExperience/en/sites/CX_1/requisitions/preview/350/?