Ravintola-alan työntekijöitä (avoin), Suomen Henkilöstöasiantuntijat Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Hei sinä ravintola-alan osaaja tai alasta kiinnostunut!
Oletko aurinkoinen asiakaspalveluhenkinen tyyppi, joka etsii uusia työkokemuksia ravintola-alalta?
Etsimme Seinäjoelta ja lähialueilta monipuolisesti ravintola-alan osaajia. Ravintola-alalla olisi tarjolla erilaisia työtehtäviä joustavasti vuoden ympäri. Erilaisissa työympäristöissä pääset kohtaamaan laidasta laitaan ihmisiä ja pääset kehittämään monella osa-alueella taitojasi. Työtehtävät ovat monipuolisia, joten työpäiviesi ei siis tarvitse näyttää aina samalta! Mahdollisuuksia toimialalla löytyy kauttamme keikkaluontoisista tehtävistä vakituisiin työtehtäviin.
Voit olla jo vuosia kokemusta alalta kerännyt tyyppi - tai voit olla vasta urasi alkutaipaleella. Hakemusta jättäessäsi ilmoitathan, minkälaisista ravintola-alan töistä olisit kiinnostunut.
Jätä vapaamuotoinen hakemuksesi sivun alareunasta löytyvän painikkeen kautta, niin lähdetään kartoittamaan toiveidesi mukaisia työpaikkoja kanssasi tarkemmin!

Lisätiedot: Tiia Kukkonen, tiia.kukkonen@henkilostoasiantuntijat.fi, +358 40 537 7336

Suomen Henkilöstöasiantuntijat on keskisuomalainen henkilöstöpalvelualan toimija. Palveluihimme kuuluvat rekrytointiratkaisut, henkilöstövuokraus sekä työllistämisen asiantuntijapalvelut.
Olemme reilu ja omista työntekijöistämme huolehtiva henkilöstöpalveluyritys. Työterveyden ja lakisääteisten vakuutusten lisäksi olet meidän kauttamme vakuutettu myös vapaa-ajalla. Maksamme sinulle aina vähintään työehtosopimuksen mukaisen palkan lomarahoineen ja mahdollisine sairaspäivärahoineen. Työntekijämme ovat vakuutettuja Fenniassa ja työterveys hoidettu Mehiläinen Oy:n kautta.
Voit tehdä meillä töitä keikkaluontaisesti, määräaikaisesti tai vakituisesti. Rekrytointitoimeksiantojemme kautta voit työllistyä myös suoraan asiakasyrityksiimme. Haemme jatkuvasti uusia eri alan osaajia, joilla on osaamista ja halua tehdä töitä. Tule meille töihin!
Seuraa työpaikkailmoituksiamme kotisivuillamme ja sosiaalisessa mediassa:https://henkilostoasiantuntijat.fi/https://www.facebook.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.instagram.com/henkilostoasiantuntijat/https://www.linkedin.com/company/suomen-henkilostoasiantuntijat-oy/
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://henkilostoasiantuntijat.fi/tyopaikat/?rmpage=job&rmjob=579&ref=&utm_medium=talentech_publishing&utm_source=mol