Lähihoitaja kotihoitoon oppisopimuksella, Med Group Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 19.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Tervetuloa oppisopimusopiskelijaksi ONNIn kotihoitoon Rovaniemelle! Arvomme luotettavuus, ystävällisyys ja joustavuus näkyvät päivittäisessä työssämme.

Oletko opiskelemassa lähihoitajaksi ja haluaisitkin suorittaa opintosi loppuun oppisopimuksella? Nyt olisi juuri oikea aika toimia, sillä haemme oppisopimusopiskelijaa Rovaniemen kotihoitoon! Paikkaa voi hakea opiskelija, joka on suorittanut lähihoitajaopinnoista vähintään 60 osp ja lääkehoidon opinnot.

Oppisopimuksella pääset heti kiinni työelämään ja saat arvokasta kokemusta lähihoitajan työstä. Lähihoitajana teet merkityksellistä työtä mahdollistaen asiakkaidemme hyvän ja turvallisen elämän oman kodin rauhassa. Työnteon ohessa sinusta muovautuu hoitoalan ammattilainen. Kotihoidon työ on ihmisten kohtaamisia, hoidollisia toimenpiteitä ja asiakkaiden arjen tukemista. Työtä tehdään 2 vuorossa arkisin ja viikonloppuisin. Arvomme ystävällisyys, joustavuus ja luotettavuus näkyvät päivittäisessä työssämme.

Miksi oppisopimuksella ONNIlle? Pääset kehittämään itseäsi ja omaa ammattitaitoasi koulutuksen ja urapolkujemme avulla. Tarjoamme tutkinnon vaatimusten mukaisia monipuolisia työtehtäviä aluksi keskimäärin 25 tuntia viikossa. Aloituksen yhteydessä saat laajan perehdytyksen ja nimetyn työpaikkaohjaajan, joka toimii tukenasi läpi oppisopimuskoulutuksen. Oppisopimuskoulutuksen ajan työsopimuksesi on määräaikainen, mutta meillä on mahdollisuus työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen opintojen päätyttyä.

Saat uuden ammatin oppisopimuksella ja palkan oppisopimuskoulutuksen ajalta. Tehtävän palkkaus on 2130 /kk + vuorokohtaiset lisät. Tehtävässä vaaditaan ajokorttia ja oman auton käyttömahdollisuutta. Oman auton käytöstä maksamme valtion matkustussäännön mukaiset kilometrikorvaukset. Tehtävään valittavien on esitettävä sosiaali- ja terveydenhuollon valvontalain edellyttämä rikosrekisteriote.

Odotamme jo kuulevamme sinusta! Hakemuksen tekemiseen menee vain muutama minuutti, joten jätä hakemuksesi jo tänään. Hakuaika päättyy 19.5.2024 tai heti sopivan henkilön löydyttyä. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sovimme töiden aloituksesta joustavasti.

Mikäli sinulla heräsi mitään kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä tiimiesihenkilö Matti Riskilään ( matti.riskila@onnion.fi (mailto:iida.heino@onnion.fi)), p. 0444811211.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://rekry.onnion.fi/jobs/4040153-lahihoitaja-kotihoitoon-oppisopimuksella