Rakennusaputyöntekijä, Kuopio (Kesätyö), TOTAL-Henkilöstöpalvelut Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Olisitko sinä etsimämme rakennusalan tuleva lupaus? Etsimme nyt asiakkaallemme ahkeria ja reippaita RAKENNUSAPULAISIA Kuopioon sekä lähialueille sijaitseville työmaille kesäsesonkiin. Tarjolla on toiminnallinen ja monipuolinen kesätyö, jossa pääset loistavasti kartuttamaan alan kokemusta.

Tehtäviisi kuuluvat työmaiden avustavat työtehtävät, kuten pienet purku ja kantotyöt, kokeneempien timpureiden apuna toimiminen sekä työmaa-alueen siisteydestä huolehtiminen ja muut työtehtävät. Tehtävä vaatii valmiutta ajoittain raskaampaankin fyysiseen työhön sekä joustavuutta, sillä työpäivät voivat toisinaan venyä pitkiksi.

Edellytämme täysi-ikäisyyttä sekä oman auton käyttö mahdollisuus on plussaa, sillä työmaat eivät aina sijaitse julkisten kulkuyhteyksien varrella. Eduksesi on myös voimassa oleva työturvallisuuskortti. Alan aiempi työkokemus myös auttaa tehtävässäsi, mutta ei ole välttämätöntä, sillä työ opettaa. Voit olla siis alan opiskelija tai muutoin työuraasi vasta aloitteleva tekijä, tärkein ominaisuutesi on työtä pelkäämätön asenne sekä halu kehittyä rakennusalan huippuosaajaksi. Työt alkavat sopimuksen mukaan Touko - kesäkuun aikana.

Olisiko tässä tuleva kesätyösi? -Täytä hakemus niin ja kerro meille itsestäsi ja osaamisestasi lisää.

Toivomme Sinulta:

- halua oppia alan niksejä ja kehittyä työssäsi
- raudanlujaa asennetta ja aktiivista työotetta
- työturvallisuuskorttia, tulityökortti lasketaan eduksi

Tarjoamme Sinulle:

- työpaikan hyvästä työporukasta sekä mahdollisuuden päästä kerryttämään kokemusta alan työstä
- kunnolliset työvarusteet ja välineet työssä suoriutumiseen
- Kilpailukykyisen omaa osaamistasi vastaavan palkan

Täytä hakemus alla olevan linkin kautta ja kerro meille, mitä sinulla olisi tarjottavana asiakasyrityksellemme.

Total-Henkilöstöpalvelut on henkilöstötalo, joka pyrkii edistämään ja lisäämään pidempikestoisia työsuhteita. Olemme keskittyneet laadukkaaseen ja pitkäjänteiseen yhteistyöhön asiakasyritystemme kanssa, mikä mahdollistaa pidempiaikaisten työsuhteiden tarjonnan ja usein vakinaistumisen mahdollisuuden työnhakijoillemme. Työllistämme vuosittain satoja osaajia asiakkaillemme, useille eri aloille. Toimimme paikallisesti Uudellamaalla, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa ja Itä-Suomessa.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta http://totalhp.likeit.fi/apply/776513