Ajoneuvoalan ammatillinen erityisopettaja pienkon, Ammattiopisto Spesia Oy
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 10.5.2024
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Ammatillisena erityisoppilaitoksena tehtävänämme on vahvistaa ja rikastuttaa yksilön ja yhteiskunnan tulevaisuutta. Meillä Spesiassa koko moniammatillinen henkilöstömme puhaltaa yhteen hiileen yhteisen tavoitteemme eteen: mahdollistaa opiskelijoidemme loistaminen niin elämässä kuin työelämässä!

Olisitko sinäkin yksi meistä spesialaisista?

Haemme päätoimista erityisopettajaa ajoneuvoalalle pienkonemekaanikkojen koulutukseen Järvenpäähän

toistaisesksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.8.2024 alkaen.

Erityisopettajana tehtävänäsi on olla kokonaisvastuussa omien opiskelijoidesi opetuksesta ja ohjauksesta, opintojen etenemisestä sekä opintojen henkilökohtaistamisesta. Vastaat pedagogiikan johtamisesta ja toteuttamisesta koulutusten tai tutkinnon perusteiden sekä koulutusten toteutussuunnitelmien ja strategian mukaisesti. Ydintaitojasi on arvioida, millä tarkoituksenmukaisilla menetelmillä saavutetaan parhaimmat oppimistulokset. Oikea-aikainen ja yksilöllinen ohjaus mahdollistaa opiskelijoidemme henkilökohtaisen osaamisen kehittämisen. Tekemällä oppiminen on meillä ammatillisessa koulutuksessa luontainen tapa oppia ja osaamista meillä hankitaan monipuolisissa oppimisympäristöissä aidoissa työelämän työtehtävissä osallistumalla ja tekemällä.

Osaamisesi ytimessä on opetuksen suunnittelu, toteutus ja arviointitaidot.

Sinulta hakijana toivomme lisäksi

- vahvaa ja monipuolista käytännön työkokemusta alan työtehtävistä

- kokemusta erityisnuorten parissa työskentelystä

- hyviä pedagogisia ja ohjauksellisia taitoja

- vastuullista otetta työhön

- hyviä yhteistyötaitoja

- laaja-alaista toimialatuntemusta ja yrityselämän verkostoja

- kokemusta digitaalisista oppimisympäristöistä

Vakituiseen työsuhteeseen valittavalta hakijalta edellytämme opetustehtävän kannalta soveltuvaa ammatillisen erityisopettajan kelpoisuutta (Asetus 986/1998 opetustoimen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista). Pätevien hakijoiden puuttuessa voimme harkita epäpätevän henkilön palkkaamista määräaikaisesti enintään vuodeksi. Työ edellyttää vähintään B-luokan ajokorttia ja C-luokan ajokortin katsomme eduksi.

Spesiassa pääset osaksi loistavaa työyhteisöä merkityksellisen työn pariin, jonka keskiössä on opiskelijoidemme onnistuminen. Työnantajana haluamme varmistaa, että meillä arki sujuu mutkattomasti, arvostamme ja kannustamme toinen toistamme, uskallamme kokeilla rohkeasti uutta ja kehitämme jatkuvasti omaa työtämme ja osaamistamme.

Palkkauksessa ja muissa työsuhteen ehdoissa noudatamme Yksityistä opetusalaa koskevaa työehtosopimusta. Tehtävän palkkahaarukka on noin 3907-5224 e / kk (1500 h/työvuosi). Tehtävästä maksettava kuukausipalkka riippuu henkilön koulutuksesta ja aiemmin kertyneestä tehtävään olennaista hyötyä tuovasta työkokemuksesta. Mainittu palkkahaarukka koskee vaadittavan kelpoisuuden täyttäviä henkilöitä.

Tehtävään valitun on toimitettava nähtäväksi lasten ja nuorten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämisestä annetun lain 504/2002 mukainen rikosrekisteriote. Olemme savuton työnantaja.

Jos sinulle heräsi tehtävästä kysyttävää, ole rohkeasti yhteydessä koulutuspäällikköömme Teroon (Tero Kuusisto tero.kuusisto@spesia.fi / p. 044 465 0570) Jäämme innolla odottamaan hakemustasi, jonka pyydämme lähettämään 10.5.2024 mennessä!

Kiitos kiinnostuksestasi ammatillisen erityisopettajan tehtäväämme kohtaan. On aikasi loistaa - hae Spesiaan!

Ammattiopisto Spesia Oy

Ammattiopisto Spesia on ammatillinen erityisoppilaitos, joka tarjoaa valmentavaa ja tutkintotavoitteista koulutusta sekä yksilöllistä tukea yli 1500 opiskelijalle. Vaativan erityisen tuen asiantuntijaorganisaationa tarjoamme myös palveluita ja täydennyskoulutuksia ammattilaisille ja perheille. Päätoimipaikkamme ovat Järvenpää, Jyväskylä, Pieksämäki ja Turku, ja toimimme yhteensä 12 paikkakunnalla rannikolta Savoon.

Spesia on rohkeasti toimintaansa kehittävä ja aktiivisesti yhteistyötä tekevä, yli 750 osaajan moniammatillinen työyhteisö. Suurimmat henkilöstöryhmämme ovat koulunkäynninohjaajat, opetuksen ohjaajat ja opettajat. Lisäksi meillä työskentelee loistoporukka hallinto-, asumis-, opiskelija-, työelämä-, asiantuntija- ja tukipalveluissa. Me spesialaiset haluamme olla merkityksellinen, mutkaton ja yhdenvertainen organisaatio, ja siksi olemme yhdessä valinneet ne arvoiksemme. Olisitko sinäkin yksi meistä?
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://ats.talentadore.com/apply/ajoneuvoalan-ammatillinen-erityisopettaja-pienkonemekaanikkojen-koulutukseen-jarvenpaahan/mWPEnr