Museotyöntekijä, Pihtipudas-seura ry
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 18.4.2024
  • Hae viimeistään 12.5.2024
  • Palkkaus: 2200€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Pihtiputaan kotiseutumuseo on avoinna yleisölle 4.6.-3.8.2024 välisenä aikana ja tälle ajalle etsimme museotyöntekijää. Museotyöntekijän pääasiallisena tehtävänä on museon kokoelmien inventointi, numerointi ja luettelointi. Luetteloinnissa käytetään SIMO-tietokantaa, jonka toimintaan saa tarvittaessa perehdytyksen. Lisäksi tehtävään valittava osallistuu vaihtuvan näyttelytilan suunnitteluun ja toteutukseen. Työssä tukena ovat Pihtipudas-Seuran vastuuhenkilöt sekä vastuumuseona Keski-Suomen Museo. Museossa työskentelee samalla paikallisia nuoria museo-oppaana.

Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, järjestelmällisyyttä ja hyviä organisointitaitoja. Historian ja museologian opinnot sekä kiinnostus kokoelmatyötä ja arkistoalaa kohtaan katsotaan eduksi. Tehtävä edellyttää hyvää suomen kielen taitoa sekä tietoteknisiä valmiuksia.

Arvostamme ahkeraa otetta työhön, joustavuutta sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Tarjoamme mielenkiintoisen museotyökokemuksen Pihtiputaan kotiseutumuseossa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja cv osoitteeseen reija.karkkainen@pihtipudas-seura.fi 12.5.2024 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa Pihtipudas-Seuran sihteeri
Reija Kärkkäinen, p. 0207 931 621

Hae työpaikkaa osoitteesta