Asiakaspalveluneuvoja, Raision kaupunki
  • Alkuperäinen julkaisupäivä 19.4.2024
  • Hae viimeistään 5.5.2024
  • Palkkaus: 2900€/kk
  • Lähde: Työ- ja elinkeinotoimisto
Raision vuokra-asunnot Oy hakee uuteen organisaatioonsa positiivista ja toimeen tarttuvaa asiakaspalveluneuvojaa. Onko sinulla hyvän asiakaspalvelun avaimet? Haluatko olla kehittämässä uutta organisaatiota? Tule mukaan luomaan yhdessä uusia toimintatapoja ja hyvää yhteishenkeä.

Asiakaspalveluneuvojan tehtäviin kuuluu erilaisten ilmoitusten vastaanotto, vuokravalvonta (sisältäen muistutukset ja perintätoimet), vuokravakuuksien vastaanottaminen ja palauttaminen sekä laskutus. Lisäksi asiakaspalveluneuvoja hoitaa yrityksen yleistä asiakaspalvelua ja tekee tarvittaessa asiakaskäyntejä. Tehtävänkuva saattaa ajan kuluessa vielä muokkautua ja pienessä organisaatiossa autamme tarvittaessa toisiamme oman tehtävänkuvamme ulkopuolella.

Toivomme sinulta
- kokemusta asiakaspalvelutyöstä,
- sujuvaa suomen ja hyvää englannin kielen taitoa sekä
- tehtävään soveltuvaa koulutusta.
Katsomme myös eduksi aiemman kokemuksen kiinteistöalan ohjelmistoista.

Lisäksi arvostamme
- joustavuutta ja positiivista asennetta,
- kykyä työskennellä itsenäisesti ja tehokkaasti sekä
- hyviä kommunikointi- ja vuorovaikutustaitoja.

Meiltä saat käyttöösi nykyaikaiset työskentelyvälineet, oman työhuoneen ja pienen, dynaamisen työyhteisön tuen. Työhyvinvoinnistasi huolehdimme mm. erilaisilla liikunta- ja kulttuurieduilla sekä aktiivisen virkistystoimikunnan tarjoamilla harrastusmahdollisuuksilla. Sinulla on myös mahdollisuus hankkia työsuhdepolkupyörä ja ruokailla edullisemmin kaupungintalon ravintolassa.

Asiakaspalveluneuvojan työaika on 37,5 h/vko. Käytössäsi on liukuva työaika ja mahdollisuus tehdä osin etätöitä. Tehtäväkohtainen palkka on 2 900 €/kk ja koeaika kuusi kuukautta. Työ alkaa 1.7.2024 tai sopimuksen mukaan.

Olisitko sinä sopiva tähän tehtävään? Jätä hakemuksesi sähköisesti Kuntarekry-järjestelmässä viimeistään 5.5.2024. Pidämme haastattelut tiistaina 21.5.2024.
Hae työpaikkaa

Hae työpaikkaa osoitteesta https://www.kuntarekry.fi/tyoavain/597732/fi_FI